Trump heeft gelijk: CNN is Fake-nieuwszender..!

James O-Keeffe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2528
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
Media, (Verborgen) nieuws

(Wanttoknow.nl | Guido Jonkers) James O’Keefe is oprichter van ‘Project Veritas’, een onderzoeksorganisatie die corruptie en oneerlijke praktijken, zelfverrijking door politici, fraude en andere misdragingen, binnen publieke en private organisaties aan het daglicht wil brengen. Met het doel een meer ethische en transparante maatschappij te krijgen. Tot op heden is ‘Project Veritas’ de meest effectieve non-profitorganisatie in de VS. Er is inmiddels al een dozijn successen geboekt, die deze organisatie op haar conto mag schrijven. Het patroon daarbij is telkens hetzelfde:

Project Veritas (PV) lanceert een onderzoek door het plaatsen van undercover-journalisten in genoemde organisaties. De resultaten van deze onderzoeken, zorgen voor veel ophef in het maatschappelijke, politieke wereld. Corruptie wordt geopenbaard, leiders treden af en organisaties worden zelfs op non-actief gezet. PV (HIER) gaat er prat op dat zij een hoge score hebben, qua resultaten. Ze komen niet met onmiddellijke oplossingen voor de problemen die ze aan het daglicht brengen; dat vindt James O’Keefe niet een directe taak van zijn organisatie. Ook houden ze zich niet bezig om anderen hiertoe te zetten. Het belangrijkste doel is dus informatie aanbieden aan het grote publiek, zodat hierdoor een transparant(er) beeld ontstaat van een specifieke kwestie, zoals in dit geval met het CNN-fakenews..!

CNN-senior-producer valt door de mand..!
In een onlangs geschoten video-reportage, volledig ‘under-cover’ gefilmd, hebben mensen van PV, John Bonifield te pakken genomen. Deze man is sr. producent bij CNN en PV kreeg hem aan het praten over de reportages die CNN maakt, sinds het aantreden van president Trump, over de vermeende relatie van deze omstreden miljardair met de Russen. Bonifield geeft keihard toe, in de veronderstelling natuurlijk dat niemand anders het hoort, dat het beleid van CNN erop gericht is, dát Trump samenwerkt met Russen en dát de Russen zich bemoeit zouden hebben met de USA-verkiezingen van 2016. Bonifield doet verschillende uitspraken over dit ‘Rusland-verhaal’, de ene wat harder dan de ander, die allemaal wijzen op FAKE-NEWS..

De drijvende factor achter dit anti-Trumpbeleid, dit smeerpijperij-verhaal over een anti-patriotische president, is duidelijk. Het is de uitvoering van de orders die direct komen van de hoogste baas van CNN, Jeff Zucker. Hij wil dat CNN-reporters tekeer gaan tegen Trump, en de Rusland-geruchten opblazen. Aldus Bonifield.

CNN CEO Jeff Zucker

“De CEO van CNN heeft in een interne vergadering ons gecomplimenteerd. ‘Goed gedaan iedereen, dat nieuws over de klimaataccoorden, maar dat is klaar; terug naar Rusland.”

Het gaat allemaal om de KIJKCIJFERS, zoals Bonifield bevestigt. En volgens Bonifield gaan de zaken goed bij CNN.. ‘Business is booming. Trump is goed voor de zaken op dit moment’ concludeert hij.

“Het is business, mensen zijn als de media met hun ethische phssssss… Al die mooie praatjtes, waarover gesproken wordt, al die ethiek, die ‘kleine schattige ethiekjes’, waarover gesproken wordt op de School voor Journalistiek, jij bent preciés zo. Het is werkelijk schattig, maar dit is business”.

Hij doet ook uitlatingen die Donald Trump volledig vrijpleiten, omdat waar geen bewijs is, natuurlijk ook (nog) geen sprake is van een misdaad/misdrijf. De CNN-producer hierover:

“Tot op heden heb ik nog geen enkel goed bewijs gezien, dat duidelijk aantoont dat de president een misdrijf heeft begaan. Het is nu eigenlijk allemaal BULLSHIT wat we brengen. Het ziet er naar uit dat er geen enkel groot bewijs is. En als dat ergens aanwezig was, zou het al lang door mensen gelekt zijn.”

En zijn praatjes gaan maar door, waarbij hij ook de CNN-directie betrekt. Volgens hem is de ideologische achtergrond van CNN de oorzaak van deze houding tegen Donald Trump. Die overigens nu volledig gerehabiliteerd dient te worden in zijn uitlatingen naar CNN.. Bonifield hierover:

“Ik wéét dat een hele boel mensen hem niet mogen, en dat deze mensen hem het liefst uit het Witte Huis getrapt zien worden. Maar ik denk dat de president waarschijnlijk gelijk heeft als hij zegt dat er een heksenjacht op hem gaande is. Er is gewoon geen enkel degelijk bewijsstuk voorhanden.”

In deze video, met het originele materiaal van Project Veritas, zie je hoe John Bonifield zijn mond voorbij praat, in de veronderstelling dat hij vrijuit kan spreken. Het verhaal is dus in-en-in-bewijs voor de MEGA-MANIPULATIES die CNN en ongetwijfeld de rest van de Amerikaanse media uithaalt, om maar

Inmiddels is er flink wat beroering ontstaan in de VS over deze reportage en is Project Veritas gekomen met een deel II van deze video. CCN heeft gereageerd en meldt trots dat ‘medisch Tv-producent Bonifield in bescherming wordt genomen en dat hij, net als iedereen bij CNN, recht heeft op een eigen visie’.. Zoals je ziet een boel statements in één zin.. Een zin waar een PR-bureau jaloers op zou zijn..! Kijk zelf hoe de links-progressieve Van Jones (CNN-commentator) ook roept dat het hele Rusland-verhaal een ‘Big Nothing-burger’ is..:

HET WACHTEN IS NU OP ÉÉN VAN DE NEDERLANDSE ‘GROTE MEDIA’, DIE HET LEF HEBBEN OM DIT VERHAAL TE CITEREN. MAAR GELOOF ONS, DIT WORDT GEWOON WEER NIET BELICHT.

Bron: Wanttoknow.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn vader zegt altijd: "Wat je niet kunt veranderen, dat moet je accepteren". Terwijl ik vind: wat je niet kunt accepteren, dat moet je veranderen!

Theo Maassen, Nederlands cabaretierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.