Kremlinbaas gevraagd om embargo op informatie over aliens op te heffen. Kunnen we van Poetin binnenkort disclosure verwachten?

UFO mirrored

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2159
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Nine for news

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws

(Nine for News) De Russische president Vladimir Poetin kan geschiedenis schrijven door aan te kondigen dat aliens bestaan en de aarde al hebben bezocht. Dat stelt een Amerikaanse lobbyist.

Stephen Bassett van de Paradigm Research Group verbleef een week lang in Rusland om Poetin ervan te overtuigen het ‘waarheidsembargo’ op informatie over aliens op te heffen.

Bassett, die al jarenlang lobbyt in Washington voor alien disclosure, meent dat de waarheid over aliens wordt achtergehouden uit angst voor de impact ervan op religie en de samenleving.

Formele aankondiging

Hij werd tijdens zijn bezoek aan Rusland geïnterviewd voor een Russische documentaire over dit onderwerp.

Tijdens het interview, dat in augustus wordt uitgezonden, stipte Bassett verschillende punten aan die Poetin er mogelijk toe zullen zetten om als eerste staatshoofd een formele aankondiging te doen over buitenaards leven.

Hij ontmoette in Rusland ook verschillende militaire en inlichtingenfunctionarissen die betrokken zijn bij alien disclosure.

Vertraagd

“Terwijl mensen elkaar en de biosfeer waarin ze leven maar blijven vernietigen, wacht daarbuiten een heel sterrenstelsel vol leven dat we kunnen gaan verkennen,” zei Bassett.

“Het bestaan van buitenaards leven overstijgt politiek, religie, ras en oorlog,” vervolgde hij. “Dit embargo vertraagt enkel de ontwikkeling van onze beschaving.”

Paniek

In 2012 zei de toenmalige Russische premier Medvedev tegen journalisten dat iedere Russische president een dossier krijgt met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden.

“Ik vertel jullie niet hoeveel buitenaardsen er onder ons zijn, want dat zou paniek kunnen veroorzaken,” aldus Medvedev.

Bekijk meer video's van VTM NIEUWS op nieuws.vtm.be

[Express]

Bron: Nine for News


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Moed is: doodsbang zijn... en toch je paard zadelen.

John Wayne, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.