Apekool van Draghi: Grieken bestormen pinautomaten, winkels en benzinepompen

Griekse banken dicht

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6449
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ad Broere

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie, Europa

(Earth Matters | Ad Broere) De ECB verleent geen steun aan de Griekse banken? Geen steun? Wat een flauwekul. De ECB weigert chartaal geld (bankbiljetten) te leveren waardoor het de Grieken belet om hun digitaal geld = het tegoed op de bankrekening = claim op chartaal geld, gegeven door de banken, om te zetten in bankbiljetten. Als de geldautomaten weer opengaan, is de opname beperkt tot zestig euro per dag. Waarom doet de ECB dit? Om de digitale tegoeden van de Griekse burgers bij de banken te bevriezen en om, als het faillissement van de Griekse staat en Griekse banken een feit is, beslag te kunnen leggen op de tegoeden van burgers. Net zoals ook op Cyprus is gebeurd.

Hierdoor wordt het enorme belang van de dagvaarding die Sven Hulleman tegen de staat en de banken wil indienen, inclusief de centrale bank zo duidelijk geïllustreerd (zie hieronder). Digitaal geld is geen geld, het is een claim die banken je geven op chartaal geld. Toegang tot chartaal geld mag nooit worden belemmerd. Dat is volstrekt illegaal. Help Sven om er een vlijmscherpe dagvaarding van te maken:

1000 mensen die elk 50 euro of 5.000 die 10 euro storten, of welk bedrag je ook maar kwijt wilt en kunt. Graag storten op NL91ABNA0567168980 ten name van Stichting RED onder vermelding van 'Dagvaarding wegens illegale geldschepping',

Bron: Ad Broere


(De ommekeer) Gezocht: 1000 mensen die elk 50 euro storten op NL91ABNA0567168980 ten name van Stichting RED onder vermelding van ‘Dagvaarding wegens illegale geldschepping’, om daarmee Sven Hulleman in staat te stellen een dagvaarding te schrijven en in te dienen die niet genegeerd of weggeschoven kan worden.

Sven Hulleman 1000 man gezocht Onafhankelijke Pers

Waar gaat het om?
Dat we gezamenlijk een einde maken aan de illegale praktijk van digitale geldschepping door commerciële private banken en dat we voorkomen dat digitaal ‘geld’ de legale status krijgt die nu chartaal geld heeft (bankbiljetten en munten). Digitaal ‘geld’ is niet meer dan een claim die banken geven op chartaal geld.

Waarom?
Omdat onze privacy, ons zelfbeschikkingsrecht en onze vrijheid op het spel staan. Als het digitale geld de wettelijke status heeft ingenomen van cashgeld (chartaal geld), dan is het met onze vrijheid gedaan. Laat het niet zover komen en doneer. Het geld is niet voor Sven zelf bestemd, het zal worden gebruikt om de ‘super professionals’ te betrekken bij het schrijven van de dagvaarding, waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten.


Over de donaties zegt Sven Hulleman het volgende: als er minder dan 20.000 bijeen wordt gebracht dan gaat hij er niet mee door en krijgen de donateurs hun geld terug. Als er meer dan 20.000 en minder dan 50.000 euro bijeen wordt gebracht dan wil Sven in overleg met de donateurs om te beslissen of hij doorgaat met een niet ‘top of the bill’-advocaat of dat hij stopt. Als de 50.000 wordt gehaald dan wordt de beste advocaat in financieel recht ingeschakeld om het de banken heel erg moeilijk te gaan maken. Sven beschouwt de stortingen ook als het geven van concrete ondersteuning en het betekent voor hem dat er draagvlak komt onder de zaak. Het gaat dus om meer dan geld, het gaat er ook om dat er een statement wordt gemaakt door een groot aantal mensen.

Ad Broere heeft een helder artikel geschreven over het gaan verdwijnen van Chartaal oftewel fysiek (munten en briefjes) geld. Komt er een aanval op contant geld? Als we het fysieke geld willen houden en de controle van de banken weigeren te accepteren, moeten we actie ondernemen.

Kijk verder op Geldstelselhervormen.

Bron: De Ommekeer


Geplaatst door Ad Broere

Ad Broere

Auteur, spreker, adviseur, vernieuwer en inspirator.

Ik ben van mening dat het financiële systeem in zijn huidige vorm een groot gevaar vormt voor zowel het materiële als het geestelijke welzijn van de mens.  Praktijken, zoals nanotrading, ongelimiteerde speculatie met derivaten en grootschalig gokken op grondstoffen vergiftigen de economie en veroorzaken een steeds grotere instabiliteit, die uiteindelijk gaat leiden tot ineenstorting van het financiële systeem...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ad BroereLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niets geeft autoriteit zoveel kracht als stilte.

Charles de Gaulle, Frans president en verzetsstrijderBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.