Charity Dance Event | zaterdag 28 september 2013 | Huis de Beurs, Groningen

Charity Dance1

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:15914
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Awaken Heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Muziek, (Verborgen) nieuws, Geografisch, Nederland, Oorlog, Politiek

(Awaken Heart) Awaken Heart is een non-profit organisatie met als doel honger de wereld uit te helpen. Op dit moment draait de stichting voornamelijk op dansavonden waarvan de volledige opbrengst besteed wordt aan projecten met hetzelfde doel.
 
Awaken Heart bestaat in september 1 jaar! Oprichter van de jarige stichting is Bez Shouhani, een politiek vluchteling uit Iran die sinds 1998 in Groningen woont. Hij kon niet langer werkloos toezien dat dagelijks 15.000 kinderen sterven door honger (bron: UNICEF) dus na gesprekken met een paar goede vrienden/vriendinnen heeft hij met hun steun de stichting opgericht. Awaken Heart heeft tot nu toe zeven dansfeesten georganiseerd.
 
Elke 4e zaterdag van de maand (met uitzondering van 21 december; de derde zaterdag van die maand) wordt een ‘Awaken Heart Charity Dance Event’ gehouden, met swingende muziek verzorgd door DJ DieWalt.
 
Het eerstvolgende dansfeest is ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2013 in Huis de Beurs (Vismarkt 4), van 21.00 tot 01:00 uur. De bijdrage voor het feest is € 10,- (inclusief een drankje).
 
 

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik heb altijd geweten dat ik voorbestemd was voor iets groots.

Oprah Winfrey, Amerikaans televisiepresentatriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.