Tribe of Passion Co-Creatie Manifestijn | zaterdag 21 september 2013 | Groningen

Tribe of Passion

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12821
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Nirvan

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Muziek, Geografisch, Nederland, Gezondheid, Voeding, Raw food

(Nirvan.nl) Dansen dansen dansen! Het is zover; het eerste feest van Tribe of Passion is een feit. Met een heerlijke dansworkshop, tribal dance optreden, dj-s & vj's, gezonde raw food hapjes, smoothies en bier, dansen met of zonder schoenen, ruiltafel, Talentgeld, bodypaint en nog veel meer!

Dit eerste passievolle dansfeest van Tribe of Passion vindt plaats op zaterdag 21 september.

LET OP! De locatie van dit evenement is veranderd!

Dit is de nieuwe locatie: Friesestraatweg 430, 9746 TL, Groningen (aan de weg naar Aduard, voorbij Reitdiephaven ad linkerkant).

We hebben een prachtig aanbod van verschillende co-creators. Samen zijn we rijk en wanneer je onze passies en talenten bij elkaar brengen ontstaat er een prachtig Manifeestijn.

20.00 Dansmeditatie met Anna de Kuyer
21.00 - 02.00 DJ's D'andré, Layer-J en Nirvanesque nemen je innerlijke danser mee op een zinderende dansreis (Tribal-Afro-Sjamanic-Techno-

Esstatic-Techno-Trance-Disco-Sufi-World Grooves)

Visuals door Hans Astroblob (Closed Eye Visions), deco door Ellen & Lance

Tribal Oriental dancers olv Joyce, live percussie
Facial- en bodypaint door Renée

Raw Chocolate & Superfood snacks door Jennifer Ann. Smoothies door Smoothielicious

Vrij Talentgeld door Minke en Vitaness,nl

Ruiltafel: neem alle kleren, boeken, muziek en andere spullen die je kwijt wil mee voor de Tafel des Overvloeds. Wat overblijft gaat naar de Tweede hands winkel van Talent in Actie.

Toegang: minimale gift: 5,-

Wil je meedoen en een bijdrage leveren? We kunnen nog hulp gebruiken, oa bij opbouw, deco en achter de bar, of mss kun je op een andere manier bijdragen. Vertoon je kunsten of maak je werk dat past als deco? Wil je chai maken? Stoelmassage? Neem contact op om te kijken of we een plekje voor je kunnen vinden.

Voor contact: Nirvan 06-43038472 [email protected]

Tribe of Passion (T.O.P) is een nieuw co-creatie platform dat eigen-wijze evenementen organiseert in Groningen en omgeving en dat jou wil kietelen om te leven vanuit je eigen-wijze ongetemde natuur en jou eigen vuur en passie. Jou unieke Talent en jou bijdrage en dat van ieder ander heeft waarde als we onze passie en talenten met elkaar kunnen delen. We komen samen om te co-creëren, te ontdekken en te spelen. Door nieuwe samenwerkingen aan te gaan hebben we een overvloed aan mogelijkheden. Bij Tribe of Passion gaan we uit van het Samen zijn we Rijk principe.Wat is jouw talent, waar wordt jou vuur door aangewakkerd? Wat is jouw verlangen om bij te dragen in de cirkel van samenwerking? Iedereen is van waarde en kan wel een passievolle bijdrage doen. T.O.P wil concepten loslaten en vanuit vrijheid en de uniekheid van ieder samenkomen en al voelend en dansend nieuwe evenementen en activiteiten veroorzaken.

Wordt lid van onze Facebook groep of verbindt je via onze Tribe of Passion FB pagina.
 
 

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I will meet you there.

RumiBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.