20-05-2016 | Groningen | SHiNE met Kareem Raïhani en soloconcert Avi Adir

SHiNE_mei

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3595
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heartfire

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Muziek

(Agenda-item | HeartFire) Speciaal voor deze SHiNE hebben we Avi Adir uitgenodigd. Hij geeft een soloconcert en zal later op de avond samen met Kareem 'Shakuhachi' live spelen. Avi Adir is een zanger en multi-instrumentalist uit Amsterdam.

Hij reist de hele wereld over om een stroom van diepe meditatieve muziek te delen. Met behulp van zijn authentieke stem en een verscheidenheid aan instrumenten. Zoals de Indiase Bansuri, Armeense Duduk, Griekse Bouzouki, Japanse Shakuhachi, Egyptisch Ney, Zilveren fluit en Native American flute.

Get ready for a Flowing SHiNE!

☆ Datum
20 mei 2016

☆ Programma
19:30 Deur open
20.00 Soloconcert Avi Adir
21:00 SHiNE met DJ Kareem Raïhani
23.30 Live Shakuhachi Avi Adir & Kareem Raïhani
02:00 Einde

☆ SHiNiNG LOUNGE
* Ontspannende massage door Jean-Paul Hieuw
* Sierlijke bodypaint van Renee van Os en Yarick Westein
* Lekkere hapjes door Paul Bronwasser
* Kunstwerken van Lance Schmale
* Kleding van Hotsoup
* Draagbare tuinsieraden van Klaske Kok

☆ Tickets (www.heartfire.nl/tickets)
SHiNE dansfeest
€ 12,00 presale
€ 15,00 aan de deur

Soloconcert Avi Adir + SHiNE
€ 17,00 presale
€ 20,00 aan de deur

☆ Locatie
Platformtheater, Boterdiep 46 Groningen

Invite your SHiNiNG Friends! Via Facebook kunnen we nog maar 50! mensen uitnodigen. Heel fijn als je wilt helpen om dit event te verspreiden binnen jouw netwerk door je vrienden uit te nodigen en het event te delen op je tijdlijn. Spreading and sharing the SHiNiNG Vibes! Dank!

☆ Avi Adir
Avi Adir is een zanger en multi-instrumentalist uit Amsterdam. Hij reist de hele wereld over om een stroom van diepe meditatieve muziek te delen. Met behulp van zijn authentieke stem en een verscheidenheid aan instrumenten. Zoals de Indiase Bansuri, Armeense Duduk, Griekse Bouzouki, Japanse Shakuhachi, Egyptisch Ney, Zilveren fluit en Native American flute.

Avi zingt en speelt gitaar sinds de leeftijd van twaalf en werd songwriter en performer. In zijn twintiger jaren ging hij het avontuur aan van het maken van bamboe fluiten, het bestuderen van Indiase Raga muziek met Hariprasad Chaurasia, en het uitbreiden van zijn stem door middel van geluiden en kleuren van de nieuwe instrumenten. Avi Adir: ‘music is my tool to tune with my real nature. I'm here to share the radiance waves of the Divine force of life, which are flowing through.’

☆ Kareem Raïhani - Shaman of Dance
De op Ibiza woonachtige DJ/Producer Kareem Raïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties brengt hij al meer dan 15 jaar Clubs en Festivals in Europa in beweging!

Zijn unieke 'Tribal-Dub-Afro-Tropical-House-Cumbia-Gypsy-Nu-Disco -Reggae-Tech-Funk' mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds. Je kunt niet anders doen dan dansen!

Kareem heeft samen met HeartFire een eigen label SHiNiNG MUSiC iBiZA. Iedere maand heeft hij zijn eigen clubavond SHiNE in Groningen, Amsterdam en Rotterdam.

Met meer dan 100 optredens per jaar, weet Kareem Raïhani je mee te nemen op een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.

"Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance"
- Kareem Raihani

www.shiningmusicibiza.org
www.mixcloud.com/kareemraihani

Keep on Dancing! Keep on SHiNiNG!

Bron: HeartFire


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het lijkt onmogelijk, maar de ideeën komen naar me toe vanuit de ether.

Thomas Edison, Amerikaans uitvinderBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.