MIR-Methode | Zelfheling in een handomdraai

logo

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:159808
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:MIR Methode

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Therapieën, Genezing, Blijvend actueel, Gezondheid, Inspiratie, Natuurgeneeswijzen

(MIR) In 2009 ontwikkelde Mireille Mettes de MIR-Methode in haar praktijk, samen met haar cliënten. Nadat de MIR-Methode klaar was, sloot ze haar praktijk, omdat ze zag dat haar cliënten nu zelfstandig verder konden.

Ze voelde diep van binnen dat ze deze ontdekking niet voor zichzelf mocht houden, maar dat het voor iedereen bedoeld was. Ze maakte een instructievideo over de MIR-Methode en zette die op internet. Sindsdien verspreidt de MIR-Methode zich over Nederland en naar het buitenland.

Je lichaam activeren tot zelfheling

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen, kan je zelf en in je eigen omgeving. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 keer 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is je beide handen en doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er wat gebeurt en dat er verbetering is na de eerste weken.

MIR-Methode en Wereldvrede
De naam 'MIR' betekent ook 'Vrede' in het Russisch. In haar boek schrijft Mireille: "Dit boek draag ik op aan iedereen die zich, bewust of onbewust inzet voor een fijnere wereld waarin we in harmonie en vrijheid met elkaar kunnen samenleven." Ze is ervan overtuigd dat wanneer miljoenen mensen werken aan hun innerlijke vrede, zij met z'n allen een beweging in de wereld op gang brengen die uiteindelijk resulteert in Wereldvrede. Ze was dan ook aangenaam verrast toen ze later ontdekte dat 'MIR' niet alleen 'Vrede' betekent in het Russisch, maar ook 'Wereld'!   "MIR: Wereldvrede in een handomdraai!"

Hoe werkt het?
Om de MIR-Methode te doen, gebruik je je handen en heb je de 9 stappen nodig. Je aait rondjes over je handen, zodat je meer in contact komt met jezelf en met je onbewuste. Terwijl je je hand blijft aaien, noem je de 9 stappen op. Elke stap noem je 3x.

De 9 stappen van de MIR-Methode

1. Zuurgraad optimaliseren

2. Detox alle toxische belasting

3. Vader loskoppelen.

    Moeder loskoppelen.

4. Meridianen zuiveren.

5. Alle tekorten aanvullen.

6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.

7. Basisbehoeften aanvullen.

8. Chakra's en aura optimaliseren.

9. Missie verduidelijken.

2x per dag herhalen, minstens 4 weken lang doen.

Mensen die nog gezondheidsklachten hebben, blijven de MIR-Methode doen totdat de klachten afnemen.

Instructie-video

Op de website staan een korte en lange instructievideo van Mireille Mettes. Daarin legt ze de 9 stappen uit en wat ze doen. 

Hoort, zegt het voort

De MIR-Methode is vrij voor iedereen. Dat betekent dat als je eenmaal weet hoe je het moet doen, je het aan iedereen kunt leren. Het is de wens van Mireille om deze prachtige ontdekking onder zoveel  mogelijk mensen te verspreiden met haar aanmoediging: ‘Dat de MIR-Methode jou en je naasten maar goed mag doen!’

6 weken begeleidingsmailtjes
Je kunt je op de website aanmelden voor begeleidingsmailtjes. Je ontvangt dan elke dag een kort bericht dat je in 1 minuut leest, waarin je iets leert over de werking van de MIR-Methode. Veel mensen vinden dit prettig om te ontvangen als geheugensteuntje.

Begeleiding bij de MIR-Methode

Soms geven de algemene 9 stappen lichamelijke of emotionele reacties waar mensen bij begeleid willen worden. Dan is het fijn om een MIR-Methode therapeut op te zoeken. Dit geldt ook voor mensen die een (chronische) aandoening hebben en begeleid willen worden, zodat het hele proces versneld wordt.

Lezingen en Cursussen

Mireille geeft lezingen en cursussen over de werking van de MIR-Methode en alle details die daarin verwerkt zijn. De data en plaatsen staan op de website.

Workshops
Je kunt een korte workshop bijwonen in jouw regio bij MIR-Methode begeleiders die daarvoor speciaal zijn opgeleid door Mireille. De data en plaatsen staan op de website.

Bron:

www.mirmethode.nl


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik kan me niet voorstellen wat oneindig is, en toch kan ik niet accepteren dat iets eindig is.

Simone de Beauvoir, Frans filosofeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.