Mediwiet buiten telen in de praktijk (video)

Mediwiet praktijk verslag

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3261
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Mediwiet

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Genezing, Inspiratie

(St. Mediwiet) Dit is een kort en helder video-praktijk-verslag van zaaien tot oogst.

Deel 1:potten vullen.

Het is het meest onderschatte deel, het vullen van potten voor je eigen mediwiet. Hoe groter de pot des te groter de plant. Als de plant altijd voldoende water krijgt zal zij ook weer groter worden. Bemest je de potgrond en geef je extra vloeibare meststoffen dan zal de plant overdekt worden met meer hars en daarin zitten de cannabinoiden, de werkzame stoffen. Mest je biologisch zoals met Bio-Bizz producten dan krijg je een gezonde plant met een betere smaak.

Let op! Het beste is altijd om je planten in de volle grond te telen, dat levert al snel 2-3x meer gewicht op zo niet meer! De centrale wortel van de plant reikt tot in het grondwater en krijgt daardoor altijd voldoende water. Maar ja niet iedereen heeft volle grond tot zijn beschikking en in het geval van Bart is er geen plek in zijn tuin waar altijd de volle zon op staat, hij versleept zijn planten dus dagelijks. Wil je weten wie Bart Hissink is kijk dan naar de onderste video.

Stichting mediwiet wil mensen leren met wietolie beter voor zichzelf te zorgen, zodat ze de alsmaar duurder wordende professionele zorg minder snel nodig hebben. Wij geven daarom wekelijks cursussen wietolie maken en organiseren regelmatig mediwietmarkten en lezingen.

Wij zijn van mening dat iedere patient het recht heeft te streven naar meer welzijn en als dat met een cannabis product is, dan moet dat maar. De ouderwetse anticannabis wetgeving, bedoeld om recreationeel gebruik te ontmoedigen, mag dan terzijde geschoven worden.

Kijk voor meer informatie op:

Bron: St. Mediwiet


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zit voortdurend met jezelf opgescheept, wat je ook doet. Je moet je tot je eigen God richten in je eigen tempel. Het komt allemaal op jezelf neer vriend.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.