Vaxxed naar Nederland!

Vaxxed

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14120
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Vaccinaties, Films

(Vaccinvrij | Door Frankema)  Op dit moment wordt er hard gewerkt om de film Vaxxed naar Nederland te krijgen - en jullie kunnen hieraan meewerken door de je aan te melden bij de nieuwe facebook groep “Bring Vaxxed to the Netherlands”.

Een paar dagen na de oprichting van deze groep ging de teller al over de 1000 leden heen. En dit is belangrijk. Hoe hoger het aantal hoe duidelijker het signaal is dat we afgeven aan de makers van deze film.

Ook in Nederland stellen we er geen prijs op om onwetend gehouden te worden over de risico’s van vaccineren. Als er voldoende belangstelling is kunnen we ons inzetten om ervoor te zorgen dat de film niet alleen naar Nederland komt, maar bijvoorbeeld ook dat hij Nederlands ondertiteld gaat worden.

“Vaxxed: From cover up to Catastrophe” – waarover gaat het?

In één regel: over de veiligheid van onze kinderen! De film begint met een hooggeplaatste wetenschapper van het CDC (Amerikaanse Centre of Disease Control) die contact gezocht heeft met journalist Brian Hooker. Hij komt naar buiten met een schokkende onthulling over onderzoek waar hij deel van uitmaakte. Hierbij werden gegevens - die aantoonden dat er een link is tussen vaccins en autisme - achtergehouden om de onderzoeksresultaten te manipuleren. Met andere woorden corruptie achter de schermen van de CDC; het meest vooraanstaande instituut met betrekking tot vaccinatieprogramma’s wereldwijd.

Dit verband is niet alleen door de wetenschappers van het CDC gelegd, maar ook door de Engelse maag,- en darm specialist Andrew Wakefield, een van de producers van de film. Het onderzoek van Wakefield kwam voort uit de verhalen van de ouders van zijn patiëntjes, die aangaven dat de problemen na de BMR vaccinatie begonnen waren. Het was een kleinschalig onderzoek dat niet eens trachtte het bewijs te leveren. Desondanks was de conclusie dat er ‘meer onderzoek nodig is’ en de aanbeveling om ‘de BMR apart te geven vanwege mogelijke risico’s’,  aanleiding tot een smeercampagne in de Britse media en het verlies van zijn bevoegdheid als arts. Ook in deze zaak is de gevestigde orde tot het uiterste gegaan om een mogelijke link te ontkennen.

‘Er is niet aangetoond dat…’

Ouders die ervaren dat hun kind gezond is, een vaccin gaat halen en kort daarna wegzakt in een autistische aandoening zeggen simpelweg: ‘Ik weet dat er een verband is, want ik heb het zien gebeuren bij mijn eigen kind.’ Hartverscheurend. Maar het laatste woord ligt meestal bij de arts die blijft volhouden dat deze ouders ongelijk hebben, omdat de wetenschap zegt dat vaccins veilig zijn. En de discussie sleept zich voort. Ouders en artsen die erop vertrouwen dat er ‘bewezen is dat vaccins geen autisme kunnen veroorzaken’, lopen het risico door deze film ruw wakker geschud te worden. En dat is uiteraard de reden, dat machten achter de schermen er alles aan doen om hem uit het filmcircuit te houden.

Dat deze film veel stof doet opwaaien is logisch. Het gaat niet meer over de woorden van de ouders, of een moedige arts. Het is de wetenschapper van een gerennomeerd instituut zélf die ermee naar buiten komt. En bovendien ook nog met het feit dat er gefraudeerd is om dit vreselijke feit te weerleggen. Nogmaals: meld je aan bij de facebook groep ‘Bring Vaxxed to the Netherlands’. Het is geen luxe. Vaccins tegen de kinderziektes zijn ingevoerd toen het gevaar van deze ziektes al geweken was - dit kun je in elk statisch overzicht vinden. We dienen ons ervan te overtuigen of vaccineren veilig en nodig is - of dat farmaceutische bedrijven bezig zijn misbruik te maken van ons vertrouwen. Moge iedereen hierover mee,- en nadenken!

Meld je aan bij de facebookgroep “Bring Vaxxed to the Netherlands”.

Bron: Vaccinvrij.nl


Geplaatst door Door Frankema

Door Frankema

 

Door Frankema; woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters - werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Door FrankemaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De nieuwe mens zal een luisterende mens zijn, of niet zijn.

Joachim-Ernst Berendt, Duits muziekspecialistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.