Alles kan geheald worden

Alles kan geheald worden

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7031
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Gezondheid, Genezing, Bewustzijn, Therapieën

(Uitgeverij Akasha) Ben jij altijd fit en gezond, op elk moment van de dag, in zowel lichaam als geest? Dan is dit boek mogelijk niet voor jou bestemd, maar voor die mensen die soms of vaak worden geplaagd door ziekte – in meer of mindere mate, acuut of chronisch. Dit is een hoe-te-doen-boek, vol met technieken die door iedereen gebruikt kunnen worden: professionele healers, therapeuten, hun cliënten en mensen die zelf aan hun gezondheid willen werken.

Martin Brofman heeft een healingsysteem ontwikkeld – het Body Mirror Systeem – waarin hij westerse psychologie en oosterse filosofieën combineert. De delen van je lichaam die niet goed werken, zijn een weerspiegeling van die gebieden van je leven waarin je niet goed functioneert en waarover stress en spanning in je bewustzijn bestaat. Via de chakra’s wordt in een healing spanning uit je bewustzijn verwijderd, wat een terugkeer naar je natuurlijke staat van balans met zich meebrengt.

"Ik heb mezelf bevrijd van een terminale ziekte die de traditionele geneeskunde als uitzichtloos beschouwde – onbehandelbaar – en ik keerde terug naar volledige gezondheid. Ik geloof dat we allemaal healers zijn, en dat we ergens diep van binnen weten dat alles geheald kan worden." - Martin Brofman, PhD 

Book coverMartin Brofman heeft meer dan dertig jaar ervaring als healer en leraar. Hij is wereldwijd bekend als de grondlegger van een eigen stichting voor de bevordering van healing, het ‘Body Mirror Systeem’ en zichtverbeteringsworkshops.

Uitgeverij Akasha
Martin Brofman
ISBN 978 90 77247 84 6
288 pagina’s
Geïllustreerd
€ 22,50


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Moed is: doodsbang zijn... en toch je paard zadelen.

John Wayne, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.