Werkboek Heilige Geometrie in de mandala

Werkboek Heilige Geometrie in de mandala

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:13716
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Bewustzijn, Graancirkels

Door Heilige Geometrie, zoals de Flower of Life en de platonische vormen, in een mandala te tekenen kun je rust en herkenning ervaren. Heilige Geometrie is de taal van licht. De platonische vormen zijn de bouwstenen van alles wat bestaat en zijn dus ook een deel van de mens. Dit boek is een uitnodiging om te voelen wat de platonische vormen voor jou kunnen betekenen.

Via de stap-voor-stap-uitleg en werktekeningen in dit boek leer je de vormen van de Heilige Geometrie te tekenen en word je naar een mooi resultaat geleid. Elke vorm helpt je om inzicht te krijgen in jezelf en het positieve in jezelf naar boven te halen en te versterken. Door de platonische vormen in de chakra’s uit te werken, help je je chakra’s te helen. Een goede energie in je chakra’s heeft een goede uitwerking op onder andere je lichamelijk welzijn.

Ook in graancirkels zie je de schitterende vormen van de Heilige Geometrie. Bij de aanblik van een graancirkel worden velen geraakt door de schoonheid ervan. In het laatste hoofdstuk worden graancirkels met een platonische vorm beschreven. Deze vormen verwijzen allemaal naar bewustwording.

Creativiteit heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Ineke Reinalda. Zij heeft een opleiding intuïtieve ontwikkeling gedaan. Verder volgde zij cursussen mandalatekenen en diverse workshops op het gebied van spiritualiteit.

Ineke Reinalda
ISBN 978 94 6015 055 5
Rijkgeïllustreerd in kleur
120 pagina’s
19,50 euro 

Uitgeverij Akasha


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een mens kan geboren worden, maar om geboren te worden moet hij eerst sterven, en om te sterven moet hij eerst wakker worden.

Carl Sandburg, Amerikaans komiekBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.