Quantum Energy

Quantum Energy

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9821
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Genezing, Bewustzijn

We leven in een prachtige tijd. Was het tot enige jaren geleden aan maar weinig mensen voorbehouden helingen te doen voor zichzelf of anderen, nu kan iedereen dat. Methodes als Matrix Energetics, Quantumhealing en Reconnective Healing zijn erg succesvol en worden steeds populairder. Quantum Energy gaat nog een stap verder. Er wordt op quantumniveau gewerkt en de nieuwe wetenschappen verklaren precies hoe de genezingsresultaten mogelijk zijn.

Slechts zelden hebben we zulke heftige veranderingen meegemaakt als tegenwoordig. En slechts zelden is hierdoor zoveel in beweging gebracht, of het nu 11 september 2001 is, de tsunamiramp van eind 2004 of de mythe rond 21 december 2012. Niets blijft zoals het is. Hoewel het internet al ruim dertig jaar geleden is ontwikkeld, is het – zoals Michael Dell een paar jaar geleden placht te zeggen – net zoiets als een ouderwetse T-Ford: het werkt en het is revolutionair in deze tijd, maar het zal zich in de komende tien jaar dramatisch verder ontwikkelen – net zoals de auto’s zich sinds de T-Ford verder hebben ontwikkeld. En zo is het ook: het World WideWeb kent nagenoeg geen grenzen en maakt dingen mogelijk waar we tien jaar geleden nog niet eens van durfden te dromen. En ondanks zijn leeftijd staat het nog in de kinderschoenen.

Ook op wetenschappelijk gebied is er veel gebeurd. De nieuwe wetenschappen, zoals ze worden genoemd, tonen aspecten aan die de inzichten van Newton en Descartes aan het wankelen brengen. De kwantumfysica en de ontwikkelings- of celbiologie doen steeds nieuwe, revolutionaire ontdekkingen. De wereld van mogelijkheden wordt steeds groter, of we dat nu willen geloven of niet. Het is bijna net zo als in de tijd waarin men dacht dat de aarde plat was. Maar op een bepaald moment kwam er iemand die een grote zeereis ondernam en vaststelde dat er geen einde aan kwam en dat hij steeds maar door kon varen met zijn schip. In één moment veranderde de overtuiging van de mensheid. Het lijkt erop dat we nu op zo’n zelfde punt staan.

Het is dus niet zo vreemd dat er in deze tijd methodes populair worden die genezing op alle niveaus beloven. Een paar jaar geleden waren nog maar weinig genezers in staat om spectaculaire genezingen mogelijk te maken. De grondleggers van de nieuwe technieken beloven dat iedereen ze kan leren en dus op alle niveaus zelfgenezing en verandering kan bewerkstelligen. In Rusland zijn deze technieken al zo ver ontwikkeld dat men organen en tanden weer kan laten aangroeien. Ook hebben mensen zichzelf met deze nieuwe technieken al van kanker of aids kunnen genezen. Succes en welvaart worden er eveneens positief door beïnvloed.

Ik ben iemand die in ongewone dingen gelooft, maar zelfs voor mij was de hiervoor vermelde bewering van diepgaande zelfgenezing te gewaagd en mijn innerlijke criticus verscheen ten tonele. Zou het echt mogelijk kunnen zijn dat ieder mens – zonder enige voorafgaande ervaring – in staat is om diep ingrijpende veranderingen en genezingen bij zichzelf en anderen uit te voeren? Ik werd nieuwsgierig en probeerde het zelf uit – vrij naar het motto ‘wie niet waagt, wie niet wint’.

Ik kan nu zeggen: ja, het is echt waar! Iedereen kan deze nieuwe technieken leren en toepassen. Ze zetten de psychologie en de geneeskunde op zijn kop. De wijsheid van het kwantumbewustzijn, zoals ik het noem, is al duizenden jaren oud, maar tegelijk ook nieuw. Deze kennis verbindt oeroude spirituele wijsheden met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De in dit boek beschreven Quantum Energytechniek is ontwikkeld vanuit de inzichten van het kwantumbewustzijn. Naast de nieuwe inzichten wordt ook gebruikgemaakt van wat naar mijn ervaring de meest succesvolle oefeningen uit diverse traditionele therapieën zijn. Deze oefeningen voldoen aan drie voorwaarden: ze zijn snel, gemakkelijk en effectief. In het boek krijg je er informatie over. Het is echter niet de bedoeling dat je alleen maar leest over spectaculaire genezingen of veranderingen die door Quantum Energy mogelijk worden gemaakt. Dit boek is een werkboek. Als je het leest wordt er kennis overgebracht, maar het zwaartepunt ligt op de praktische toepasbaarheid hiervan. Daarom blijft de theorie wat op het tweede plan. Dit boek maakt je meteen vertrouwd met de Quantum Energymethode met 55 oefeningen en vele verdere suggesties. Je kunt dus zelf snel beginnen met het toepassen van Quantum Energy en positieve veranderingen en genezingen in je leven teweegbrengen.

Het boek is zo opgezet dat je Quantum Energy op verschillende levensgebieden kunt toepassen: je gezondheid, je relaties, je succes en je spiritualiteit. Je kunt het boek eerst gewoon lezen en daarna de verschillende gebieden van je leven behandelen. Je kunt het ook gebruiken om oefeningen in op te zoeken als je aan een bepaald onderwerp wilt werken, zoals ziekte, pijn of welvaart. Dan zoek je gewoon het desbetreffende onderwerp op in de inhoudsopgave of in het overzicht van de oefeningen. Veel oefeningen kun je meteen doen, maar voor andere oefeningen is het handig om ze in te spreken op een bandje. Sommige meditaties zijn weliswaar gemakkelijk om te doen, maar zo veelomvattend dat je ze waarschijnlijk niet uit je hoofd kunt doen. Daar zou het resultaat van de oefeningen door kunnen worden beïnvloed. En denk eraan dat ook voor de minder ingewikkelde oefeningen geldt: eerst helemaal doorlezen en dan pas doen.

Het is ook belangrijk dat je bij iedere oefening van tevoren vaststelt of het nu de juiste tijd is voor de verandering. Nu is niet altijd de beste tijd, dat heb ik maar al te vaak geconstateerd. Om dit te testen raad ik je de kinesiologische test aan, waar ik je in paragraaf 1.7 mee laat kennismaken.

Onder ‘wijsheid van het kwantumbewustzijn’ versta ik overigens het totaal van spirituele en wetenschappelijke inzichten. De diverse inzichten zijn in de teksten en de oefeningen van dit boek opgenomen, maar worden niet afzonderlijk vermeld. Het spreekt vanzelf dat dit boek hier maar een klein gedeelte van kan weergeven.

Ik heb een droom, en wel om zo veel mogelijk mensen te helpen om een zorgeloos, gezond, gelukkig en vervuld leven te leiden. We leven in een tijd waarin dat gemakkelijk kan. Laten we dus de inzichten en wijsheden van deze tijd gebruiken. Quantum Energy is mijn bijdrage hieraan. Hoe meer mensen dit boek lezen, hoe meer mensen deze methode leren kennen en leren toepassen, des te sneller deze droom werkelijkheid wordt.

De methode is gemakkelijk te leren. Voor de vier levensgebieden gezondheid, relaties, succes en spiritualiteit worden 55 praktische oefeningen gegeven. Fysieke en psychische pijnen, ziektes en angsten zullen verdwijnen; een gelukkig, gezond en succesvol leven zal het gevolg zijn. Anders dan bij andere nieuwe geneesmethoden wordt bij Quantum Energy het verstand als helper ingezet. Dit maakt blijvende en duurzame resultaten mogelijk.

Vanuit mijn hart,

Siranus Sven von Staden

Siranus Sven von Staden is grondlegger van de transformatie- en healingsmethode Quantum Energy. Hij is adviseur en coach en begeleidt mensen en bedrijven op hun weg naar hun volledige potentieel.

Quantum Energy

ISBN 978 94 6015 056 2

256 pagina‘s

Geïllustreerd

22,50 euro

Uitgeverij Akasha


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wetenschappers hebben bewezen dat het onmogelijk is om bij vérspringen een grotere afstand te behalen dan tien meter, maar ik luister niet naar zulke praatjes. Dergelijke gedachten hebben de neiging om zich in je voeten te nestelen.

Carl Lewis, Amerikaans atleetBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.