Leven vanuit je Akasha

Leven vanuit Akasha

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8367
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Bewustzijn

De mensheid staat aan het begin van een opwindende nieuwe tijd van wereldomvattende veranderingen. Er breekt nu een tijd aan vol van mogelijkheden voor diegenen die gericht zijn op het spirituele. Energieën stromen veel gemakkelijker en veranderingen kunnen bijna moeiteloos tot stand komen.

Je zult je nu misschien afvragen: Wat betekent dat voor mij persoonlijk? Wat kan ik in deze tijd dan vooral doen?

Deze tijd zou je bijvoorbeeld meer mogelijkheden kunnen bieden om je eigen bedrijf op te zetten, je eigen geneeswijze uit te oefenen, te zeggen wat je te zeggen hebt, een voorbeeld voor anderen te zijn en een baken te zijn voor hen die in nood verkeren. Er zullen meer mogelijkheden zijn om je dromen tot uitdrukking te brengen, ze hier te realiseren en te genieten van hun verwezenlijking. Er zullen meer mogelijkheden zijn dan ooit te voren om je wezen, je goddelijkheid en je ware zelf te ontplooien. Er komen meer mogelijkheden om overvloed in je leven te ervaren. Negeer deze gelegenheden niet zoals je waarschijnlijk jarenlang hebt gedaan.

Wanneer je problemen hebt met geld, moet je daar niet langer meer voor weglopen. Stop ermee om een spelletje te spelen. Luister naar wat deze tijd je te zeggen heeft – luister eindelijk naar jezelf. Je zelf heeft er genoeg van om te lijden, om rekeningen nog maar net te kunnen betalen. Het is steeds het oude liedje.

Er bestaan veel zeer effectieve methodes en oefeningen om deze oude patronen uit je systeem te verwijderen. Naarmate je meer dingen in jezelf verwerkt hebt, zul je merken dat er iets veranderd is in je leven. Weet dat je nu de gelegenheid hebt om je op je meesterschap voor te bereiden. Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan! Omdat je leven al is afgestemd of gebaseerd op spiritualiteit zal er zich nooit een grotere kans voordoen om iets nieuws te verwezenlijken dan nu.

Wanneer deze regels je inspireren, ga dan aan de slag. Meteen. Ja, je zult er iets voor moeten doen. Je kunt niet alleen maar achteroverleunen en toekijken. Alleen al door iets te willen doen ontstaat er een energie die je ondersteunt. Bereik je spirituele meesterschap – begin daar nu mee!

Het is tijd dat wij de goddelijke aanwezigheid toestaan om ons te ‘gebruiken’ om welvaart en overvloed in ons leven te brengen. Het is tijd voor verandering, om deel uit te maken van de grote universele bevrijding en te zorgen voor verantwoorde welvaart en overvloed voor onze gezinnen, ons werk en onze leefomgeving. Het is echt de hoogste tijd om wakker te worden, om gebruik te maken van de effectieve werkwijzen van het nieuwe bewustzijn die ons ter beschikking staan, om deel uit te maken van deze bewustzijnsverandering die onze wereld en jouw leven zo dringend nodig hebben.

Wanneer je de onderzoeksresultaten bekijkt van de NASA, de natuurwetenschappen, de astronomie, de astrologie of de kwantumfysica zul je merken dat ook die wetenschappen met veel interesse de actuele gebeurtenissen op aarde op de voet volgen. Ik geloof dat er intussen geen mens meer is die niet heeft opgemerkt dat zowel de mensheid als de planeet voor het grootste transformatie- en veranderingsproces staan sinds het begin van de mensheid. Het resultaat van veel wetenschappelijk onderzoek toont de enorme energetische veranderingen op aarde in de laatste vijftien jaar aan.

Er voltrekt zich een verandering in ons bewustzijn en wij, de mensheid, krijgen als nooit tevoren de mogelijkheid om ons te bevrijden van oude verstarde patronen, om ons verder te ontwikkelen en afscheid te nemen van gedragspatronen die schadelijk zijn voor onze samenleving. Het lijkt haast wel alsof een of andere kracht een kleine correctie aanbrengt!

In de nabije toekomst zal het niet langer meer doorslaggevend zijn hoe geraffineerd je je verstandelijke vermogens en je kapitaal kunt gebruiken, maar in hoeverre je kwaliteiten op het gebied van liefde en je hart ontwikkeld hebt. Doorslaggevend zal zijn hoeveel vertrouwen je in je goddelijke leiding hebt en hoe integer en oprecht je in het leven staat. Je zult een verruiming van je geest waarnemen, die ontstaat door het openen van het hart. En om die reden is het zo essentieel dat je je hart opent. Dat maakt jou tot leidinggevende spirituele kracht van onze tijd. Ja, jou!

Wat kun jij nu zelf doen om de komende jaren tot een succes te maken? De mensen die mij in deze tijd over successen en gelukkige momenten vertellen, hebben allemaal op hun eigen manier hun denken los kunnen maken van het collectieve angstbewustzijn. Dat is het enige geheim van hun succes. Het is geen van hen echter zomaar komen aanwaaien. Nee, daarvoor hebben ze het een en ander aan en in hun leven moeten veranderen.

Het geheim waarin ik je wil inwijden is de Akashakroniek. De Akasha is een deel van je DNA – ze hoort dus bij je en is in je. Al je talenten en capaciteiten, alles wat je wilt zijn – bijvoorbeeld een leuke vader of schrijver, of vitaler en gezonder – vind je in je persoonlijke Akasha. Het zit er allemaal in, ook de talenten van kunstenaars en sporters, of het overtuigende optreden van mensen die met concentratie en discipline iets bereiken. Alleen jijzelf bepaalt wie jij bent. Door deze instelling geef je gevolg aan liefde en vreugde en zodoende aan het hogere doel van je bestaan. Het werken met de Akasha is eenvoudig en geeft ongelooflijke mogelijkheden.

Dit boek is een belangrijke wegwijzer voor je leven. Ik ben hier zo zeker van omdat ik weet dat het geen toeval is dat wij elkaar nu op deze manier tegenkomen en waarschijnlijk weet jij dat ook. Misschien houden deze regels voor jou niet veel nieuws in. Ze kunnen misschien wel de laatste kleine impuls zijn waar het tot nu toe nog aan ontbrak om je leven nog meer betekenis te geven; om nog meer vrijheid en vrede te ervaren.

Dit boek is niet alleen maar een verzameling theoretische kennis en abstracte ervaringen maar het bevat ook veel oefeningen om te doen. Want wat heb je aan kennis als de toepassing daarvan in je dagelijks leven ontbreekt? De talrijke oefeningen in dit boek vormen een eenvoudige workshop om toegang tot je Akasha te krijgen en het nieuwe bewustzijn te ontwikkelen.

Dit boek is dan ook zodanig opgezet dat er op die plaatsen waarop je bewustzijn of je nieuwe denken nieuwe informatie in zich op kan nemen, na de theoretische uiteenzetting meteen een oefening volgt. Leg het boek dan even terzijde en doe de oefening voordat je verder leest. Dit loont de moeite want je zult daardoor een ware schat in jezelf ontdekken.

Met behulp van de oefeningen kun je je eigen zelfbeeld in jezelf daadwerkelijk veranderen. Wanneer je dit eenmaal bereikt hebt, zal er ook in de buitenwereld veel voor je kunnen veranderen. Zo werkt de wet van resonantie. Pas wanneer de verandering in jezelf tot stand gekomen is, kun je die ook in je leven tot uitdrukking brengen. Dat gebeurt dan weer op precies dezelfde manier.

Ik wens je nu voor de komende tijd – en voor je hele leven – veel zegeningen, mooie nieuwe ontdekkingen en zoveel moois toe dat het je duizelt van geluk!

Met heel mijn hart,

Thorsten Weiss

Na talrijke opleidingen in verschillende alternatieve geneesmethoden op spiritueel gebied is Thorsten Weiss nu coach voor nieuwe bewustheid, meditatie en zelfgenezing. Hij woont in Nederland en geeft regelmatig meditaties en seminars.

 

 Leven vanuit je Akasha


ISBN 978 94 6015 043 2

 

Uitgeverij Akasha

 


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Normaal is het gemiddelde van alle afwijkingen.

Miranda SwinkelsBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.