De kracht van de aarde | Magie met natuurlijke middelen, rituelen en formules

De kracht van de aarde

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4667
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Bewustzijn

(Uitgeverij Akasha) De magische krachten en energieën van de aarde zijn voor iedereen toegankelijk. Scott Cunningham helpt je in dit boek om je eigen magische vermogens te ontplooien. Je zult versteld staan van de resultaten als je hiermee gaat werken. De middelen die je hiervoor nodig hebt, kosten weinig of niets en staan binnens- en buitenshuis tot je beschikking: aarde, water, vuur, lucht, stenen, bomen, regen of mist. Voorwerpen als spiegels, koorden en kaarsen weerspiegelen door hun symbolische werking de magische krachten van de aarde en de natuur. Alle rituelen en formules worden tot in de kleinste details uiteengezet.

Wanneer je de magie uitoefent zoals deze in dit boek wordt uitgelegd – dus of je nu een hart in het zand tekent, in de spiegel schouwt om een glimp van de toekomst te zien of een knoop legt voor iemand in nood – houd dan altijd de hogere aspecten van het werken met magie in gedachten. Je helpt hiermee jezelf, je eigen omgeving en de aarde te helen van schadelijke invloeden. Zodra we onszelf veranderen, veranderen we de wereld. Dit laatste maakt de beoefenaar van de natuurlijke magie op een waarachtige wijze goddelijk.

  • Meer dan honderd rituelen, formules en divinaties.
  • Uitleg van de principes om op effectieve wijze magie uit te oefenen.
  • Inwijding in de wondere wereld van onze planeet en ons eigen leven.
  • Toegankelijk waardoor iedereen met succes de magische krachten van de aarde in praktijk kan brengen.

Scott Cunningham werd in 1956 geboren te Royal Oak, Michigan (VS). Hij kwam al jong in aanraking met wicca en werkte gedurende twintig jaar met de magie van de elementen aarde, water, vuur en lucht. Hij bekwaamde zich hier steeds verder in en deed allerlei onderzoeken op dit gebied. In de loop der tijd schreef Scott meer dan dertig boeken. Hij verliet deze incarnatie in 1993, maar zijn werk leeft nog steeds voort.

Uitgeverij Akasha
Scott Cunningham
ISBN 978 90 77247 55 6
160 Pagina‘s
€ 18,90

Bron: Uitgeverij Akasha


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Studenten die Eenheid bereiken, kunnen doorgaan naar Tweeheid.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.