Werkboek Keltisch tekenen | Knoop- en vlechtwerk, mandala's, key patterns, spiralen, de Keltische levensboom, het Keltisch kruis, zoomorphics

Werkboek Keltisch tekenen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4961
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Bewustzijn

(Uitgeverij Akasha) Dit boek is bedoeld voor mensen die misschien al vaak geprobeerd hebben om Keltisch knoop- en vlechtwerk op papier te zetten, maar door het gemis aan een duidelijke handleiding steeds weer werden teleurgesteld in het resultaat.

Ook is het bedoeld voor mensen die deze prachtige figuren willen gebruiken om er mandala's of andere zaken mee te versieren. Er zijn wat dat betreft veel toepassingen te bedenken, waarvan er in dit boek een aantal zijn opgenomen. Door middel van stapsgewijze uitleg met tekeningen ter verduidelijking leer je in dit boek zelf deze schitterende figuren te ontwerpen en te tekenen.

Advertorial

Jeannette van der Velden heeft jarenlange tekenervaring opgedaan door het volgen van cursussen en opleidingen in het mandalatekenen en het werken met eigen groepen waarvoor zij het lesmateriaal veelal zelf maakt. De meeste werktekeningen en mandala's zijn dan ook van haar hand.

Ada Schippers is door het volgen van diverse cursussen bij Jeannette ook gefascineerd geraakt door het mandalatekenen, met name het Keltisch knoop- en vlechtwerk. Zij zorgde voor de achtergrondinformatie, beschreef de stappen en probeerde ze uit.

Uitgeverij Akasha
Jeannette van der Velden en Ada Schippers
ISBN 978 90 77247 19 8
Derde druk
284 Pagina‘s
Geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur
€ 24,95Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vrijheid is wat je doet met wat jou is aangedaan.

Jean-Paul Sartre, Frans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.