Chemo? Of kan ik zélf kiezen? | Er zijn andere mogelijkheden

Cover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14121
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Boeken, Kanker, Media en agenda

(Succesboeken) Wees blij dat de schrijver van dit boek chemotherapie geweigerd heeft. U had anders dit bijzondere boek Chemo of kan ik zelf kiezen niet kunnen lezen.

Advertorial

Meer dan één op de drie mensen krijgt kanker. Vrijwel iedereen wordt daar dus direct of indirect mee geconfronteerd. Dat maakt dit boek lezenswaard, want wanneer u de specialist hoort zeggen: ‘Indien u geen chemotherapie ondergaat, dan zult u het ziekenhuis binnen zes maanden horizontaal verlaten’, zoals in 1996 tegen Henk Trentelman werd gezegd, dan wacht u een zware keuze.

Henk heeft gekozen voor andere mogelijkheden en geen chemo, toentertijd... Zou hij dat wél gedaan hebben, dan zou dit boek Chemo? Of kan ik zelf kiezen? nu waarschijnlijk niet verschenen zijn. In dit boek vertelt hij u wat u niet behoort te weten en hoe het komt dat u geen andere keus dan chemo of bestraling wordt voorgelegd en de terminale patiënt geen therapievrijheid heeft.

80% van de ondervraagde oncologen in Amerika wijst chemotherapie af als kanker bij henzelf of hun familie zou worden vastgesteld.

75% van diezelfde ondervraagde oncologen beveelt chemotherapie ten zeerste aan bij patiënten!

Henk Trentelman is uiteindelijk, 14 jaar na de diagnose, overleden in augustus 2010. Hij heeft veel langer geleefd dan de specialisten ooit hadden verwacht.

Dr. H.C. Moolenburgh, arts en schrijver: 
"De werkingen en kans op genezing zijn in dit boek beschreven.Voor mij als arts is het beschamend, dat dit boek niet door een arts is geschreven, maar door een kankerpatiënt. Eigenlijk is het boek één grote schreeuw, die de gevoelens van tienduizenden patiënten vertolkt: ‘Zou er eindelijk eens iemand willen luisteren naar wat wij, patiënten, zélf willen?’ Dit boek brengt u op andere ideeën."  

Wieger Rekker, Heilpraktiker te Gronau, Duitsland:
"Henk laat in zijn boek zien hoe de politiek en de farmaceutische industrie bepalen hoe een patiënt behandeld dient te worden. Ik hoop en wens, dat het lezen van dit boek een nieuwe vrijheid zal brengen: de vrijheid om zélf te beslissen voor welke behandeling je kiest."

Overige productinformatie
321 pagina's 
ISBN: 9789079872015 
Uitvoering: Hardcover 
Auteur: Henk Trentelman
Uitgeverij: Succesboeken
Prijs; € 15,-
Klik hier om te bestellen

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken.nl een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar missie en visie. Onze dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Iedereen die een ruzie wil beslechten door zich te beroepen op zijn autoriteit, gebruikt niet zijn intelligentie, maar zijn geheugen.

Leonardo da Vinci, Italiaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.