De oorsprong van geld - Waarom gebruiken we het?

still from video - geld

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9610
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Michael Tellinger

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie, Bedrijven, Politiek, Geheime genootschappen

(Michael Tellinger) De meeste mensen veronderstellen ten onjuiste dat geld het gevolg is van menselijke evolutie en duizenden jaren van (ruil)handel. Hoe moeilijk het voor sommige mensen misschien ook is om te accepteren, maar dit is een onjuiste veronderstelling. Nauwkeurig onderzoek van onze menselijke geschiedenis laat heel duidelijk zien dat geld een paar duizend jaar geleden werd geïntroduceerd, door een kleine groep koninklijke politieke elites als opperste instrument van slavernij van de massa.

Sinds de allereerste introductie van geld heeft deze kleine groep zeer machtige individuen het drukken en aanbod van geld gecontroleerd, en daarmee alle activiteiten op planeet Aarde.

  • Geld is een obstakel voor alle vooruitgang.
  • Geld is de oorzaak van alle ellende op aarde.
  • Geld is de belangrijkste factor die bijdraagt tot scheiding en segregatie in de samenleving.
  • Geld is de oorzaak van 99% van alle criminaliteit.
  • Geld veroorzaakt het uiteenvallen van gezinnen.
  • Geld is de drijvende kracht achter de zeven hoofdzonden ego, vraatzucht, jaloezie, hebzucht, afgunst, lust en alle lelijke aspecten van de mensheid.
  • Geld is de drijfveer achter de meeste oorlogen van de afgelopen 2000 jaar en deze worden gefinancierd door bankiers, die vaak beide kanten financieren voor maximale winst en controle.

Bron:

michaeltellinger.com


Geplaatst door Natasja Depassé

Natasja Depassé

Mijn naam is Natasja Depassé, ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Mijn achtergrond: Sociale Geografie; Onderzoek; Ontwikkelingssamenwerking. Ik heb samen met mijn gezin in Malawi, Tanzania en Sint Maarten gewoond. Vorig jaar heb ik het roer omgegooid...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Natasja DepasséLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn moeder zei tegen me: "Als je soldaat bent, wordt je generaal. Als je monnik bent, word je de paus." Maar ik was schilder en werd Picasso.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.