Jordan Maxwell: een duik in bijbelse en oeroude symboliek

sumbols

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:10675
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Geschiedenis, (Grens)wetenschap, Geheime genootschappen, Astrologie, Eigen producties

(Eveline Peters) Jordan Maxwell is een vooraanstaand duider van bijbelse en oeroude symboliek en legt daarmee de globale machtsstructuur bloot als geen ander. Waar komt het kuisteken vandaan? Naar welke God refereert de mijter? Waar komt het Engelse woord 'church' vandaan? Waarom dragen rechters zwarte gewaden en afgestudeerden in de VS een zwarte vierkante baret? Waar komt het fascisme vandaan en welke symboliek gaat ermee gepaard? Elk antwoord leidt tot nieuw vragen..

Maxwell kan gezien worden als één van de grondleggers van de alternatieve media en maakte de weg vrij voor onder andere Secharia Sitchin, David Icke, en Michael Tsarion. Hij is ook een reguliere gast bij project Camelot. Je zou kunnen zeggen dat hij de echte Dan Brown is al zal hij niet blij zijn met deze vergelijking. Dan Brown is volgens hem slechts een 'holywood hoer'. Maxwell kent holywood naar eigen zeggen van binnnen en van buiten en legt de entertainment industrie bloot als een occult netwerk. 

Holywood maakt op zijn beurt weer deel uit van één groot globaal corrupt systeem dat er in beginsel op gericht is ons doelbewust te misleiden en op het verkeerde been te zetten. Of het nu gaat om religie, politiek, onderwijs, justitie, het banksysteem, of de entertainment industrie; deze instituties zijn allemaal gebaseerd op oeroude occulte thema's die volgens Mawell niets met ware spiritualiteit te maken hebben.

In onderstaande lezing komen aan bod: het belang van Saturnus, de achtergrond van de Joodse traditie, druïdes, de maffia, de katholieke kerk, de Nazi's en de holocaust, astrale theologie, de ark van het verbond, solomon's tempel, het zonekruis symbool, vulkanen, de vis God, de geheime Orde van de Kouseband, 'Red shield' facisme, en heilige paddestoelen.

Persoonlijk waardeer ik Jordan Maxwell voornamelijk omdat hij in staat is je ogen en oren te openen voor symbolen en woordspelingen waar we dagelijks mee in aanraking komen maar waar we niet bij stil staan. Hij laat zien dat deze symbolen een lange en betekenisvolle geschiedenis achter de rug hebben en dat ze ons meer vertellen over het heden dan ons lief is. Maxwell maakt een belezen indruk en heeft ook een aantal merkwaardige dingen meegemaakt die hij openhartig deelt in interviews, waardoor ons een kijkje achter de schermen wordt gegund. Op een meer intuïtief vlak komt hij bij mij relatief angstig en bezwaard over. Dit is niet verwonderlijk als je meer over hem te weten komt maar ik vraag me toch af in hoeverre hij momenteel nog onder druk wordt gezet. Hij drukt ons in de onderstaande lezing op het hart: "ken de waarheid, zoek de waarheid, en de waarheid zal je bevrijden". Maxwell komt op mij niet helemaal bevrijd over en dus moeten we na zijn verhaal denk ik vooral blijven zoeken en niet te snel denken dat we de waarheid kennen.

Tot slot voeg ik nog een kort filmpje toe waarin Maxwell dieper in gaat op de wet van de zee en hoe door occulte woordspelingen we bij onze geboorte van vrij 'persoon' worden omgetoverd in een 'corporatie' ofwel een handelswaar:

En voor de enthousiastelingen een interview van project Camelot met Maxwell:


Geplaatst door Eveline Peters

Eveline Peters

Wat ben ik ontzettend blij dat ik hier bij earth-matters terecht ben gekomen en met open armen ben ontvangen! Enerzijds sta ik nog relatief aan het begin van een proces van bewustwording maar anderzijds ben ik er eigenlijk al mijn hele leven mee bezig...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Eveline PetersLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je moet het leven in zijn totaliteit begrijpen, niet slechts een klein gedeelte daarvan. Daarom moet je lezen, daarom moet je naar de lucht kijken, daarom moet je zingen en dansen, en gedichten schrijven en lijden en begrijpen, want dat alles is het leven.

Jiddu Krishnamurti, Indiaas filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.