De macht achter het grote geld: onthullingen van een insider

het grote geld

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:10559
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Cooperatie de vrije media

Gekoppelde categorieen
Economie, Geheime genootschappen, (Verborgen) nieuws

(Cooperatie de Vrije Media UA | Irma Schiffers) In deze tijd waarin onthullingen en flagrante waarheden plotseling naar boven komen drijven, terwijl het ‘nieuws’ nauwelijks meer te onderscheiden is van zogeheten ‘fake news’, is het bijzonder moedig te noemen wanneer een ‘insider’ zijn verhaal wil doen op basis van werkelijke feiten.

Ronald Bernard, één van de oprichters van De Blije B is zo’n dapper iemand die het heeft aangedurfd om zijn verhaal te vertellen voor de camera van De Vrije Media. Een levensloop waarin hij steeds meer in de wereld van het grote geld terecht kwam terwijl hij -zoals hij zelf beschrijft- van tevoren was gewaarschuwd dat hij zijn geweten in de diepvriezer moest zetten, kortom op een ijskoude temperatuur moest zien te houden.

Dit leidde uiteindelijk tot een persoonlijke totale ‘crash’ en hij vertelt zeer openhartig en doet niet zonder emoties uit de doeken wat hieraan voorafging. Hij legt uit hoe scheef het zit in deze wereld waarin een kleine groep elites van zo’n 8000 tot 8500 mensen de hele wereld in zijn greep heeft en wat hun ‘religieuze drijfveren’ zijn: “Men moest eens weten hoe dit werkelijk in elkaar zit”. Wanneer je dit hebt gezien, weet je dat. De vraag rijst dan: ‘wat gaan we er met zijn allen aan doen, wanneer we niet langer wegkijken maar onze krachten gaan bundelen?’

Irma Schiffers

 

“Ik ben er nog en dat kan ik niet zeggen van veel van mijn ex-collega’s”, zegt ex-valutahandelaar Ronald Bernard in dit zeer openhartige interview. Hij spreekt over mensen die hun medemens en de aarde en alles wat erop leeft haten en die in staat zijn om daarom alles te vernietigen.  Ronald heeft die schimmige wereld leren kennen door, aangetrokken door de hoge inkomsten, zich in het grote geld te begeven. Hij weet daardoor wie en wat er drijft achter het grote geld en weet ook welke verschrikkelijke macht er hierdoor over mensen wordt uitgeoefend. Door zijn positie in deze ‘handel’ is Ronald Bernard in contact gekomen met deze macht achter de schermen. Hij weet daardoor uit ervaring dat mensenlevens voor deze macht niet tellen. Hij heeft ook ervaren hoe mensen zoals hij chantabel worden gemaakt en gedwongen werden om te zwijgen, door ze gedrogeerd en gemindcontrolled vreselijke dingen te laten doen. Voor Ronald was een uitnodiging voor zoiets het breekpunt. Hij brak letterlijk toen hij een uitnodiging weigerde waarover hij in het interview spreekt. Daarna is hij door een diep dal heengegaan en hij heeft het gered.

Pascal Roussel, eveneens een insider in de financiële wereld, beschreef in  ‘The Divine Trap’  dezelfde ervaringen als waarover Ronald Bernard spreekt in dit interview. Toen Roussel in Frankrijk een lezing over zijn boek hield, zat in het publiek een van de Franse ex-presidenten. Achteraf schreef deze man Roussel een brief, waarin hij verklaarde: “Alles wat u schrijft in uw boek, berust op waarheid”.  Dat vrijwel niemand gelooft dat het waar is, heeft te maken met dat het te erg is en ook dat hierop met veel succes het etiket ‘conspiracy’ is geplakt, waardoor je niet meer serieus wordt genomen door ‘verstandige’ mensen als je erover spreekt.

divina insidia

Ronald Bernard heeft zich losgemaakt van de wereld die hem bijna fataal werd en heeft van binnenuit gekozen voor menselijkheid en menswaardigheid. Onvermoeibaar zet hij zich in voor de United People Foundation, waarmee de Blije B. verbonden is. De missie van De Blije B. sluit hierop geheel aan: ‘In onze visie staat een goed beheer van al het leven centraal. De visie is gebaseerd op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, waarin een wereld van overvloed en vrede wordt beschreven. In onze missie houden wij ons bezig met het ontwikkelen en promoten van rechtvaardige innovatieve financiële producten en diensten, die uitsluitend dienstbaar zijn aan de samenleving.’ Ronald is als een mens met een bijna dood ervaring, die de hel heeft gezien en die een tweede kans heeft gekregen. Hij staat volkomen voor die wereld van overvloed en vrede, wetende wat ervoor moet gebeuren om dat binnen bereik te brengen. Daarvoor is maar een devies: SAMENWERKEN, want verandering moet van onderen op komen, van bewuste mensen die op basis van vrijwilligheid en onafhankelijkheid met elkaar samenwerken aan een wereld die wij met een gerust hart aan onze kinderen kunnen nalaten.

Ad Broere, econoom

Zie hier het hele interview:

De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider from Coöperatie De Vrije Media u.a. on Vimeo.

Toegevoegd op 21 maart 2017:

door Brecht Arnaert

Voor het eerst, bij mijn weten, doet iemand een boekje open over wat er werkelijk speelt op wereldniveau in het financiële systeem. Bernard vertelt hoe hij in de valutahandel aanbelande, hoe hij steeds beter werd in het organiseren van geldstromen, officieel en officieus, en hoe hij na verloop van tijd in contact kwam met … satanisme.

Bernard geloofde het eerst zelf niet. Zijn collega’s leken in het begin gewoon een grap te maken toen ze hem uitnodigden om eens een Zwarte Mis bij te wonen. Hij geloofde niet dat het helemaal niét om te lachen was, tot … hij gevraagd wordt om iets onmenselijks te doen. (Wat? Zie video). Dat is het moment waarop hij besliste om eruit te stappen.

Om u maar te zeggen: op dit moment rollen de mailtjes binnen van niet-abonnees die mij aanvallen omdat ik Einstein onzin noem. Zij kunnen zich simpelweg niet indenken dat de gehele moderniteit een Luciferiaanse operatie is, met als doel het uitschakelen van alle gevoel, alle geweten, alle menselijkheid.

Deze video laat u zien dat er wel degelijk zo’n agenda is. Bijzonder belangrijk is hoe Bernard zegt: “Ik hechtte weinig of geen geloof aan hun geloof”. Dat is inderdaad de cruciale fout die de meeste mensen maken: zélfs al is het allemaal onzin, dan nog zitten we met de gebakken peren: als ZIJ daarin geloven, dan is dat genoeg.

Ik raad u ten stelligste aan deze video met aandacht te bekijken. Deel hem ook met vrienden en familie. Het lijkt mij van het grootste belang te zijn dat mensen beseffen hoe de vork werkelijk aan de steel zit. Geld willen we allemaal verdienen (ik kan niet wachten op de crash, ik wil vastgoed kopen) maar de mens, dat is de grens.
150_brecht_arnaert_foto2.jpg

Brecht Arnaert
MACRO Trends

© Coöperatie De Vrije Media UA

Bron: Coöperatie De Vrije Media UA


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik geloof in het onmogelijke omdat niemand anders erin gelooft.

Florence Griffith Joyner, Amerikaans atleteBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.