Horrifying yet heroic story of surviving child sex trafficking

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3248
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Real woman, real stories

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Geheime genootschappen, Seksualiteit, Therapieën

Captive no more: From a victim of human trafficking to a global hero, healer and advocate for young girls.

Bron: Real women, Real stories


Er zijn diverse landelijke meldpunten voor (ritueel) seksueel misbruik bij kinderen, o.a. van jeugdzorg. Op de redactie hebben we in de afgelopen jaren vele signalen binnen gekregen dat vele van deze kanalen gecompromitteerd zouden zijn. Daarom noemen we, mocht je geraakt zijn door deze video en willen praten, op deze plek een ander kanaal met integere persoonlijke hulp, zonder een grote organisatie er achter.

The National Center for Missing & Exploited Children, at 1-800-THE-LOST or cybertipline.com, 24 hours a day, 7 days a week. The Congressionally-authorized CyberTipline is operated by a nongovernmental organization and provides a means for reporting crimes against children and is staffed 24 hours a day, 7 days a week.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De mate van het ontbreken van een diepgaand vertrouwen in het leven bepaalt het tempo waarin de wijzer van links naar rechts tikt. Het vormt de ernst van de labels en de omvang van de klok, die menselijkerwijs spiegelt de tijd soms zo dringend nodig te hebben om zich te herinneren van bestaan dat zichzelf wil uitdrukken.

Uit echt van Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.