David Icke | Artificial Intelligence is the end of free thought

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7677
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:We Are Change

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Mind control, Geheime genootschappen, (Grens)wetenschap, Bewustzijn

(WeAreChange) WeAreChange.nl interviewed David Icke during his World Wide Wake Up Tour in Amsterdam on 16 November 2016. In this interview we focus on the effects of AI on our daily lives and the near future. We discuss the role and strategy of governments and organizations promoting Artificial Intelligence.

David Icke brengt al ruim 25 jaar datgene wat verborgen is naar de oppervlakte en in het licht. Na 13 boeken geschreven te hebben onderneemt hij nu een wereld tournee met lezingen van 10 uur bomvol informatie die je nergens in de mainstream tegenkomt.

Voor meer informatie over zijn tournee klik hier

Source: WeAreChange


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De mate van het ontbreken van een diepgaand vertrouwen in het leven bepaalt het tempo waarin de wijzer van links naar rechts tikt. Het vormt de ernst van de labels en de omvang van de klok, die menselijkerwijs spiegelt de tijd soms zo dringend nodig te hebben om zich te herinneren van bestaan dat zichzelf wil uitdrukken.

Uit echt van Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.