Zeemeermin: Het Nieuwe Bewijs | Rectificatie

Paul Robertson

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:28317
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Dierenwelzijn

(Agus Judistira) Deze twee documentaires zijn toch niet authentiek gebleken. Ze zijn echter op een misleidende manier zo gepresenteerd dat ik dacht dat ze waar waren. Aan het eind kunt u lezen wie de bedenker van het concept is en wie de schrijvers zijn, maar wel in kleine letters en relatief kort getoond. De gebruikelijke lijst van acteurs, die je normaal bij een film ziet, is opzettelijk weggelaten, wat de misleiding vergroot.

Aan de hand van de disclaimer die zegt: NONE OF THE INSTITUTIONS OR AGENCIES THAT APPEAR IN THE FILM ARE AFFILIATED OR ASSOCIATED WITH IT IN ANY WAY NORM HAVE APPROVED IT'S CONTENTS. ANY SIMILARITIES IN THE FILM TO ACTUAL PERSONS LIVING OR DEAD ARE ENTIRELY COINCIDENTAL, kun je enigszins op afleiden dat het om een fictieve productie gaat. Maar er zijn maar weinig mensen die tot aan het eind al die lettertjes zorgvuldig lezen.

Wat heel goed zou kunnen is dat de filmmakers eigenlijk het liefst de volle waarheid hebben willen tonen, maar ze weten dat ze zeer effectief gedwarsboomd zullen worden. En dus produceren ze een film die de waarheid zeer dicht benadert, waarvan de personages fictief zijn. Maar dit is een speculatie van mijn kant (en van enkele anderen waarmee ik gecommuniceerd heb).

Hiermee is natuurlijk niet gezegd dat zeemeerminnen niet bestaan. Dat blijft nog een vraag. Het testen van sonar en de daarbij gestrande walvissen schijnt wel authentiek te zijn.
Mijn excuses dat ik heb gedacht dat dit volledig echt was geweest.

Tot mijn verbazig, zelfs na bekendmaken van het feit dat de documentaires niet authentiek zijn, blijven er genoeg mensen over die in het bestaan van zeemeerminnen geloven. Van enkelen heb ik gelezen dat ze persoonlijk hebben ervaren dat ze echt bestaan. Ik weet niet hoe zwaar ik die meningen mag tellen. Maar interessant zijn ze wel.

Met vriendelijke groet,
Agus Judistira

Oorspronkelijke tekst:

Nee, dit is geen Disney sprookje. Eerder heb ik de video getiteld "Mermaids - the Body Found" van Animal Planet hier gepubliceerd. De redactie had toen een opmerking erbij geplaatst dat de authenticiteit van de documentaire twijfelachtig was omdat de personen in de documentaire acteurs waren.

Ik wist dat de US Navy alles deed om het bestaan van deze intelligente maritieme humanoiden te verbergen en voelde aan dat de documentaire op zijn minst een kern van waarheid moest bevatten. Maar bewijzen had ik niet. Nu is er een vervolgdocumentaire gepubliceerd die duidelijk laat zien dat "Mermaids - the Body Found" documentaire authentiek is!

Wat in deze video te zien is, is gewoonweg verbluffend. Er zijn veel meer overtuigende bewijzen verzameld over het bestaan van deze "zeemeerminnen". Dit moet u zien!

Voor referentie heb ik ook de video "Mermaids - the Body Found" onderaan geplaatst.

Mermaids - The New Evidence

Mermaids - the Body Found


Geplaatst door Agus Judistira

Agus Judistira

Arjan Bos ken ik al een paar jaren omdat ik met hem soms interessante artikelen / videolinks via e-mail heb uitgewisseld, zelfs al voordat Earth-Matters er was. Daarna heb ik ook een paar jaren als vrijwilliger bij Orongo, de webwinkel, gewerkt. Dat ik nu artikelen op Earth Matters mag plaatsen, is eigenlijk een vanzelfsprekende stap...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Agus JudistiraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Leven is het meervoud van lef.

Loesje, Nederlands postermeisjeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.