Kleuren voor kosmisch bewustzijn | Interactieve tekeningen voor pijnappelklieractivaties

Kyra - Kleuren voor kosmisch bewustzijn

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13134
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Crowd Power, Kunst, Inspiratie, Donaties, Eigen producties

"Er liggen belangrijke missies en gevoelens in deze tekeningen opgeslagen die vanuit een multi-dimensionale, zeer geavanceerde achtergrond, afkomstig uit het creatieveld, tot stand zijn gekomen. Iets groots wil zich manifesteren." Dat zegt Martijn van staveren over de tekeningen die Kyra, een van de kijkers van de Crowd Power uitzendingen, heeft gemaakt en ons toestuurde.

Bij de bespreking van deze tekening gaat hij verder: "Wat ik zie is dat er vormen in liggen die activatievelden zijn van bewustzijnsvelden. Elk bewustzijnsveld wordt gecodeerd met glyphs en codes. Bovenin deze tekening ligt de broncode van het 28e bewustzijnsveld. Ze heeft het heel mooi getekend vanuit de hypofyse, dus dat is een activatie vanuit onze pijnappelklier waar invoegingen lopen en het 28e bewustzijnsveld zich wil laten zien. In vergelijking met de film de Matrix zijn er achter de schermen grote positieve krachten die door de scheuren van de kunstmaitge intelligentie, via ons gevoelsbewustzijn tot ons spreken en initiaties geven om iets te tekenen, schilderen of knutselen zodat er hier, in deze realiteit, iets kan worden gebouwd vanuit je handen. Dat kan niet vanuit de computer, alleen door vlees en bloed. Dat het uit de cellen komt van je fysieke lichaam, waar de codes naar voren komen die iedereen activeert en initieert. Dus we denken dat we een gezicht zien met een hanger, dat is er ook, maar het is veel meer dan dat. Het is net als met bepaalde graancirkels waar enorme bekrachtigende energievelden in liggen. Activerende krachten."

Kyra heeft ons naar aanleiding van deze bespreking geschreven en bood aan om de tekeningen ter beschikking te stellen van het lezerspubliek van Earth Matters. Enerzijds om het “grootse” dat zich uiteindelijk in ons allemaal wil uitdrukken, ruimte te geven om zich te manifesteren, anderzijds om het werk van Earth Matters en Martijn van Staveren financieel te ondersteunen. 

We zijn enorm blij met deze multi-dimensionale gift en stellen het graag ter beschikking van een ieder die de oorspronkelijke menselijke vermogens weer aan wil boren, het besef van eenheid wil stimuleren en daarmee ook stichting Earth Matters en Martijn van Staveren te ondersteunen.

Hieronder vind je de video waarin Martijn over de tekening spreekt. Daaronder heeft Kyra zelf een stuk geschreven over haar werk, haar intentie en een handleiding bij de tekeningen.

Het kan leuk zijn om een tekening of een serie tekeningen cadeau te doen, zowel het origineel als de kopie. Het visuele resultaat van een ingekleurde tekening ziet er vaak heel mooi uit. Je kunt daar bijvoorbeeld ook een kaart van (laten) maken. Als je met groepen werkt zou het een idee kunnen zijn om samen samen tekeningen in te kleuren.

Bij Orongo kun je de tekeningen bestellen. De originelen zijn € 50,- per stuk, een uitgeprinte kopie op A3 is € 10,- (beide excl. verzendkosten) en een digitaal bestand (PDF) die je zelf uit kunt printen is € 5,-.


(Kyra) Ik noem mijn tekeningen “interactief  en daarmee bedoel ik zoveel als van binnenuit actief zijn in relatie tot de elkaar, dus de tekening en jij.

  • Inter= innerlijke
  • actief= actie ondernemen
  • interactief = onderlinge communicatie (in beeld en kleur.)

Een beeld kan zoveel meer informatie bevatten dan woorden. Wij mensen zijn in staat om beelden om te zetten in woorden. Daardoor kan op spelenderwijze een interactieve communicatie op gang komen met verschillende lagen van frequentie. We  hebben/zijn een soort frequentie-transformatie instrument en door je te verbinden met de tekening kun je je daarvan bewust worden. Door te kleuren geef je via je intentie en actie bekrachtiging en erkenning aan dat wat zich wil manifesteren en daarmee ontvang je bekrachtiging en informatie terug wanneer je er voor open staat.

Een ieder die een tekening of kopie van een tekening koopt krijgt er een handleiding bij [deze staat ook onderaan dit artikel]. De opbrengst van de tekeningen zijn bedoeld om Earth Matters en Martijn van Staveren te steunen in hun missie. Op deze manier hoop ik een mooie samenwerking tussen mensen te bevorderen met het doel onze oorspronkelijke menselijke vermogens weer aan te boren en het besef van eenheid te stimuleren. Alle betrokken partijen kunnen op deze manier hun voordeel er mee doen. 

"Niet kennende de weg ga ik de weg
met geopende handen"

Dat werd mijn motto doordat het leven mij op die weg plaatste.

Ik heb in het begin van mijn leven allerlei hobbels moeten nemen en dat heeft me al vroeg op het pad van bewustwording gebracht. Tegen mijn 30e jaar keerde ik volledig naar binnen. Stap voor stap zette ik voet op eigen bodem, een reis naar binnen op een weg die ik zelf in eenzaamheid moest plaveien en slechts in gezelschap van mijzelf kon bewandelen.
Op mijn weg naar binnen kwam ik in contact met zoals ik het noem “Mysterieuze Bron”. Ik ervaar deze Bron als het “Mysterie” en in mijn verbeelding spreekt ze tot mij als een “eeuwig bloeiende bloem” alsmaar nieuwe knoppen vormend.
Ik voel me zo’n knop, een knop die geboren is om zich te ontwikkelen, haar geur te verspreiden en haar hart te tonen en zo tot volle bloei te komen.

Volgens mij geldt dat voor iedereen en lange tijd heb ik mij ingezet via het delen van mijn ervaringen, het dieper kunnen schouwen, mijn tekeningen en cursussen mijn medemens te helpen met bewustwording van zijn/haar innerlijke wereld via klank, kleur en beeld.

Interactieve tekeningen

Ik heb vele jaren Intuïtieve tekeningen gemaakt naar aanleiding van een foto van de aanvrager. De zin hiervoor hield opeens op en na een aantal jaren stilte begon een tijdje terug de impuls om te gaan tekenen. Nu niet meer persoonlijk maar meer voor het geheel. Tijdens het tekenen kreeg ik daar informatie over. Het werden zwart-wit tekeningen en ik kreeg het gevoel om ze in te kleuren maar dat bleek niet de bedoeling.

Onderwijl kwam ik op het internet Martijn van Staveren tegen met zijn verhaal en dat sprak me zo aan dat ik het gevoel kreeg om 1 van mijn tekeningen op te sturen. Martijn gaf een prachtige uitleg en hij bracht daarmee onder woorden wat ik wel voelde maar niet uit kon leggen . Wat me raakte was de zin dat  ” iets groots zich wil manifesteren” want de tekeningen vragen er als het ware om gezien te worden en een verhaal te vertellen op hartsniveau. Zo voelde dat voor mij. Regelmatig wordt mijn aandacht getrokken en bekijk ik ze zelf ook.

Er ontstond steeds meer het gevoel dat deze tekeningen naar buiten gebracht moesten worden, maar hoe? Uiteindelijk kreeg ik een soort ingeving om de tekeningen te laten inkleuren door anderen met de intentie om het “grootse” dat zich uiteindelijk in ons allemaal wil uitdrukken ruimte te geven om zich te manifesteren.

Daarna heb ik contact gezocht met Arjan en Martijn en mijn idee voorgelegd om mijn tekeningen beschikbaar te stellen en de opbrengst hiervan bedoeld zal zijn voor Earth Matters en Martijn van Staveren als een gift voor het mooie werk wat zij doen. Mijn behoefte om mensen tot samenwerking te brengen ten dienste van het geheel kan op deze manier vorm krijgen.


Klik op de verschillende tekeningen om naar het product op Orongo te gaan. De links gaan naar de prints van een tientje. Klik hier voor een overzicht van de originelen a € 50,- en hier voor een overzicht van de PDF bestanden.

         


Handleiding interactieve tekeningen inkleuren
                                                               
Ik noem mijn tekeningen interactief omdat er een wisselwerking kan ontstaan door het inkleuren.
Met interactief bedoel ik zoveel als van binnenuit actief zijn in relatie tot de tekening.

  • Inter= innerlijk
  • actief= actie ondernemen
  • interactief = onderlinge communicatie

Door te kleuren geef je via je intentie en actie bekrachtiging en erkenning aan dat wat zich wil manifesteren en daarmee ontvang je bekrachtiging en informatie terug wanneer je er voor open staat. Daardoor kan op spelenderwijze een interactieve communicatie op gang komen op verschillende lagen van frequentie.
Dat betekent dat er met de tekening een onderlinge communicatie op kan treden waarbij zowel degene die inkleurt als de tekening zelf actief is.

De tekening kan als een spiegel werken en contact leggen op diepere lagen met diegenen die er voor open staan en je laten zien dat er in ons allemaal zich iets wil manifesteren vanuit het veld waar we allemaal één zijn.

Tip voor het inkleuren van de tekening

Kijk naar de tekening en voel welk beeld je aanspreekt. Ga dat inkleuren, neem er vooral de tijd voor. Doe dit net zo lang als je zin hebt. Het hoeft niet allemaal in één keer. Ik hoorde van degene die gekleurd hebben dat de tekening vanzelf weer in je aandacht opduikt.
Wees verder voorzichtig met kleuren: begin met zachte kleuren en daarna eventueel fellere kleuren!

Tips bij het bekijken van de symbolen

Het symbool kan op vele manieren tot je spreken. Die symbolen die je niet aanspreken of je geen goed gevoel geven zijn interessant om te bekijken.

  • Wat is je eerste indruk
  • Wat voel ik erbij, verdriet, angst, boosheid, afkeer enz.
  • Welke symbolen spreken me aan en welke niet.
  • Welke symbolen roepen fijne gevoelens op welke niet.

Neem een symbool gedurende langere tijd in gedachten

Geeft deze energie, of juist niet. Misschien komen er nieuwe gedachten of ideeën in je op. Laat de tekening nog een poosje op een zichtbare plek staan en kijk er vaak naar.

Door met symbolen te werken duiken ze vaak op in je dromen of je leven.
Er kan een nieuwe wereld voor je open gaan, de taal van het hart, de kosmos of hoe je het ook maar noemen wilt. Je kunt verbinding leggen op heel eigen wijze. Je hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en aandacht te geven en dan kan het een leuk en leerzaam avontuur worden.

Ik wens je veel plezier bij het meewerken aan mijn missie door intentie en zou heel graag feedback ontvangen over jouw ervaringen en eventueel zien hoe de tekening geworden is. Mocht je daar zelf ook zin in hebben of heb je vragen mail het resultaat en je ervaringen dan naar [email protected].


Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Iedereen die een ruzie wil beslechten door zich te beroepen op zijn autoriteit, gebruikt niet zijn intelligentie, maar zijn geheugen.

Leonardo da Vinci, Italiaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.