Resultaten voor Devatma

Introductie van Devatma

Devatma

Hallo Lieve mensen,

wat is het toch geweldig hier bij EarthMatters, dank je wel Arjan Bos voor de uitnodiging en ik verheug me om als auteur kleine en grote  schatten van de wereld te belichten.

Devatma

---

Mijn visie:

”De Aarde is mijn getuige” sprak Boeddha uit na jaren van meditatie en trotseren van de zwaarste elementen zoals mentale processen, fysieke pijnen en natuurlijke elementen, om een oplossing te vinden voor al het leed van ons mensen.

Leef in het volste vertrouwen dat onze prachtige moeder aarde ons altijd gedragen heeft en dat ook altijd zal blijven doen. Hoe we ons ook ooit gedragen hebben naar haar en hoe het er ook uit gaat zien voor de mensheid, moeder aarde zal met haar nimmer aflatende liefde en enorme veerkracht ons blijven dragen en voeden. Weet dat je niet meer hoeft te letten op wat anderen van jou vinden, of hoe anderen jouw daden beoordelen.

De tijd dat we goeroe's en meesters  volgden is geweest. Wees je eigen meester, je eigen sjamaan, wees die  krachtige boom die voeding en zuurstof geeft en leef vanuit je eigen prachtige liefdesenergie. Jij weet wat jouw intentie is en jij weet hoe zuiver die is en elk wezen om je heen kan een oordeel, of beoordeling geven op wie jij bent, wat jij doet en hoe je het doet, maar weet dat de enige die werkelijk weet vanuit welke intentie jij handelt  onze prachtige planeet is.Verbind je met moeder aarde, voel haar omarming Zij neemt je tranen, je onzekerheden, zij laat elke dag weer het licht op je schijnen en gunt je elke nacht je rust opdat jij de volgende dag weer volledig in je kracht kan staan.

Zij is de enige die niet zal oordelen over jouw handelwijze, ze geeft je keer op keer alles wat je nodig hebt.. Ik wens je toe dat je haar op haar waarde schat en je met heel je hart met haar verbindt. Vrees niet voor wat er komen gaat. De enige verschuiving die er plaats vindt is die in onze mentale, fysieke en energetische zijn.

Ons intelligentie niveau verschuift van een materiële behoefte naar een harten verbondenheid met elkaar. We laten de materiële vastigheid los en gaan vertrouwen op de taal van ons hart. Van prachtig ingerichte huisjes met de mooiste voorzieningen gaan we naar een zelfvoorzienend bestaan. I.p.v dat we machines het werk laten doen (en daarmee onze aarde uitputten) gaan we weer onze tuin in en aandacht geven aan  hoe we ons lichaam het beste kunnen voeden. Zie elk wezen die of gebeurtenis dat jouw tergt als een mogelijkheid om te oefenen om in je kracht te komen staan. Zie de worstelingen die je met je partner, familie en vrienden hebt als een kans om te oefenen in mededogen, medevreugde en liefdevolle vriendelijkheid. Je hebt nog nooit iemand die jij in liefde omarmt hebt, " wat voelt dat klote!"  horen zeggen. Zie de ander als je gelijke IK BEN. Gelijk een moeder haar kind. Liefde is niet raar en is niet iets om je voor te schamen, Liefde is de enige echte juiste leefwijze. Kennis over fibonacci, heilige geometrie,poolverschuivingen, Atlantis bewustzijn enz.enz. is geweldig maar meer hebben we nog aan "wat we met deze kennis doen" Wij moeten het NU doen, precies op dit moment.  Een waar spiritueel wezen is iemand die de wc borstel pakt en het toilet van de buurman schrobt wanneer die het zelf door ziekte niet meer kan. Daar kunnen alle boeken ooit geschreven niet tegen op. Op het moment dat jij in gevaar bent en iemand reikt je een hand dan doet al het andere er niet meer toe. De middenweg is de juiste weg, vind jouw prachtige weg en zie wat er gebeurt. Wees geduldig naar jezelf en kijk liefdevol naar je vergissingen. Stel je open voor de hulproep van je medemens en durf zelf ook om hulp te vragen, ervaar het geluk wanneer je iets voor je medemens doet.  Erken je behoefte en de vervulling komt vanzelf. Samenwerken stimuleert verbondenheid en de mooiste ontdekkingen en oplossingen zijn door samenwerking tot stand gekomen, Wanneer het stormt op aarde hoor je alle bomen ruizen met elkaar en zij waaien allemaal dezelfde kant op en zij trotseren de stormen. Laat je zien en je zult gezien worden. De gevaarlijkste ziekte waar we als mens aan kunnen lijden is eenzaamheid.

Kijk niet naar wat anderen fout doen maar kijk naar wat jij goed kan doen voor een ander. Vertel je kinderen over de bomen en de dieren, leer ze contact te maken, gun ze de rijkdommen die onze aarde ons biedt. Zie elke dag als een nieuwe mogelijkheid en onderzoek wat de aarde je te bieden heeft. In elke plant, elke bloem, elk dier en zelfs elk mens om ons heen schuilt een schat aan informatie en mogelijkheden.Elk levend wezen, hoe klein of hoe groot ook, verdient ons respect en onze allesomvattende liefde, het aardse leven is niet voor de mens gemaakt, wij mensen zijn onderdeel van het aardse leven. Vraag je niet af waarom en hoe waar het het verleden of de toekomst betreft, maar kijk naar de mogelijkheden in het nu. Wacht niet op de goedkeuring van anderen maar volg je eigen hart. Vind je het moeilijk je open te stellen of te vertrouwen, mediteer dan en richt je op je behoefte, contempleer op dat wat je nodig hebt en oefen gelijk een kind dat leert fietsen net zo lang tot oude gewoontes verdwijnen en je zal zien dat nieuwe inzichten plaatsnemen en vertrouwen en energie geven. Wanneer je dit dan ook nog doet met een glimlach dan zul je zien hoe je gaat stralen. Door deze verschuiving zullen we onze hersenen stimuleren endorfine vrij te maken en  en ons hart en energetisch lichaam zal daardoor genezen en volledig in haar kracht gaan staan. Dan zal onze planeet een enorme lichtbundel worden en het universum krijgt er een duurzame lichtbron bij en wellicht worden we zichtbaar voor elkaar en vangt het Elohim tijdperk aan.

Ik heb twee missies:

Als boeddhistische non leven vanuit licht en liefde met een mededogend hart om zo de verlichting te bereiken voor mijzelf en mijn medemens. En aan de lijst hierboven te zien heb ik wel een aantal levens nog nodig om dit te bereiken.

Met mijn stichting een platform creeeren waar een ieder die ondersteuning nodig heeft of wil bieden zichzelf zichtbaar maakt om zo in verbondenheid te leven en een wereld te creeeren van gelijkwaardigheid waarin een ieder zijn  autonomie behoud.

Heb je zelf een stralend lichtje nodig ben je welkom

Voor een dialoog, een lezing, meditatie begeleiding bij Events of gewoon een knuffel, schrijf een brief t.a.v. Devatma

[email protected]

Wil je een stralend licht zijn voor een ander kom dan eens langs bij The Gift Foundation. Wanneer je mensen of de stichting wilt ondersteunen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die de website willen beheren, ludieke ideeen aandragen, goed zijn in PR, boekhouding enz.enz.

Je bent welkom op: www.giftfoundation.nu

Wil je als bedrijf, goed doel of instelling het landelijke zorgplatform versterken

neem gerust contact op.

[email protected]

Devatma

---

Earth Matters heeft een prachtige rapportage gemaakt over de "Wolrd Peace Meditation" die op 11-11-11 begon, het bevat een persoonlijk interview met mij waarin o.a. The Gift en nog veel meer aan bod komt. Klik hier voor meer info bij de onderstaande video. Geniet van de beelden, de muziek en het verhaal. 

11 dagen lang 11 uur mediteren met Devatma op1 from Earth Matters on Vimeo.
Quote

It is dangerous to be right, when the government is wrong.

VoltaireBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.