Resultaten voor Els Van Sonhoven

Introductie van Els Van Sonhoven

Els Van Sonhoven

Els studeerde Germaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit Antwerpen en verdiepte zich in rituele vormen van theater en dans aan het Trinity College in Dublin. Ze deed de driejarige opleiding therapeut Interactionele Vormgeving en de jaaropleiding permacultuur, en kreeg les van verschillende leraars. Centrale thema's in haar werk zijn levenskwaliteit en interculturele spiritualiteit. Ze is oprichtster en webmaster van MoederAarde.org.

"Trancedans is een leuke manier om de veranderingen in je eigen leven en in de samenleving te ondersteunen. Om zo een leven te creëren waarin duurzaamheid en levenskwaliteit centraal staan."

---

”het Grote Mysterie
wordt met vele namen aangesproken

sommige mensen zeggen God,
anderen zeggen Allah of Brahman,
Jahwe of Wakan Tanka,
Spirit of de Schepper

ontelbaar zijn de namen van
het Grote Mysterie

alle mensen op deze planeet
drinken water uit haar rivieren
eten voedsel van haar land
ademen haar lucht

ontelbaar zijn de vormen van
het Grote Mysterie"

(Els, januari 2008)

---

Samen met Aernoudt Knecht beheert Els www.trancedans.net

We willen onze inspiraties met je delen over trance, dans en muziek. We bieden je artikelen, boek-, film-, en muziektips, en natuurlijk de activiteiten die we organiseren.

We nodigen je uit om je dromen te dansen, steeds meer jezelf te worden, en bewust een scheppende rol te spelen in het leven op onze prachtige planeet!

Els en Aernoudt

www.trancedans.net
Quote

Nodig regelmatig vrienden en bekenden uit voor authentieke dialogen over dingen die er toe doen. Mediteer samen en deel elkaars dromen, passies en obstakels. Creëer een nieuwe cultuur van ridders die een nieuw paradigma vormgeven.

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.