Resultaten voor Ton van der Kroon

Introductie van Ton van der Kroon

Ton van der Kroon

Mijn leven bestaat voor een groot deel uit reizen, schrijven en het geven van workshops. Reizen is voor mij een bron om kennis te vergaren. Zo ging ik o.a. naar de Verenigde Staten, Rusland, Egypte, Zuid-Afrika, Ethiopië, Kenia, India, Bali en vele reizen in Europa. De laatste tien jaar heb ik veel in het Midden Oosten gereisd. Daaruit is mijn nieuwste boek voortgekomen: Het Labyrint van de Tijd. Door me te verdiepen in de oude spirituele tradities krijg ik meer inzicht in de uitdagingen van deze tijd. Steeds meer valt me op dat er ontelbare wegen en tradities zijn, die uiteindelijk allemaal hetzelfde beogen; het ontwikkelen van liefde, wijsheid, kracht en mededogen. Maar het leven zelf is nog steeds de beste leermeester...

In 1996 schreef ik het boek ‘De Terugkeer van de Koning, een boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap.’ Hoe onzeker ik was over het boek, met zoveel enthousiasme werd het ontvangen. Het is inmiddels vertaald in het Duits en Spaans en in Nederland beleeft het boek zijn zesde druk. Andere boeken die ik schreef zijn: ‘De Zevende Poort; een inwijdingsweg voor deze tijd’, ‘De Mystieke Roos, over liefde, relaties en sexualiteit,’ en ‘Boek der Liefde, het verborgen evangelie van Maria Magdalena’.

Sinds 20 jaar geef ik mannenworkshops in Nederland, België en sinds zes jaar in de Gazastrook. Daarnaast organiseer ik spirituele reizen en geef ik individuele consulten.
Van 1999 tot 2009 was ik betrokken bij de organisatie van het Maria Magdalena Festival in Zuid Frankrijk en in Zutphen. Vanaf 2004 organiseer ik de jaarlijkse Healing Conference in Jericho.

Website: www.tonvanderkroon.nl
Quote

Het enige dat mijn leren in de weg staat is mijn opleiding.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.