Resultaten voor Arjan Bos

Introductie van Arjan Bos

Arjan Bos

Arjan Bos: woont in Groningen en is vader van twee kinderen. Zijn vele omzwervingen in allerlei banen, reizen over de hele wereld en een paar diepgaande spirituele ervaringen vormden de basis voor het opzetten van zijn mediabedrijf Earth Matters en webshop Orongo.

Als bevlogen duizendpoot zet hij zich met hart en ziel in om de inspirerende en confronterende verhalen en producten die er echt toe doen bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Vele oplossingen om de complexe problematiek van de huidige wereldbevolking om te buigen - mits op grote schaal toegepast - is hij op zijn tochten tegengekomen. Alleen door het wegnemen van de massale onjuiste perceptie van de werkelijkheid die door de huidige media in stand wordt gehouden ziet hij een uitweg om terug te keren naar de menselijke maat en het weer centraal stellen van het welzijn van onze geliefde planeet. 
Quote

De enige schepselen die voldoende ontwikkeld zijn om pure liefde te uiten zijn honden en kleine kinderen.

Johnny Depp, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.