Resultaten voor Judith van Beers

Introductie van Judith van Beers

Judith van Beers

Judith van Beers (1968) leert vrouwen goed voor zichzelf te zorgen op Fysiek, Emotioneel en Mentaal gebied. Zij is Natuurgeneeskundig LifeCoach, Opsteller, NLP-er, TA-er, Enneagram specialist, Doula, NEI- en celzoutentherapeut en werkte tot 2000 als A-verpleegkundige. Judith werkt op meerdere energetische niveaus zodat jij vanuit vrijheid het leven kunt leven wat je werkelijk wilt leven.

Sinds 2001 faciliteert zij als trainer groepen tussen de 7 en 200 personen. Haar praktijk houdt zij sinds 2004 in Bodegraven. Zij geeft echter ook regelmatig sessies in Groningen en Haarlem. Je kunt een 1-op-1 of Skype sessie bij haar boeken door haar een bericht te sturen.

In 2012 opende Judith haar webwinkel JudithsFavorites.com waar ze al haar favorieten met je deelt. Blij op de hoogte door je aan te melden voor haar nieuwsbrief.

Zij is de partner van Arjan Bos, is redacteur bij Earth Matters en maakt deel uit van het kernteam.
Quote

Zorg ervoor dat je gedachten, woorden en daden in overeenstemming zijn: op één lijn. Werk jezelf niet tegen door het ene te denken, het volgende te zeggen en weer iets anders te doen.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.