Resultaten voor Harmen Uijttewaal

Introductie van Harmen Uijttewaal

Harmen Uijttewaal

Groei in bewustzijn is mijn passie! Zelf innerlijk sterker worden, door de blokkades, die een gevoel van afscheiding creëren, te omarmen en te zien hoe dat reflecteert als een verandering van meer harmonie in de wereld om mij heen.

Het is mijn overtuiging dat alle dingen in het leven zich automatisch voltrekken zoals ze bedoeld zijn. Daarmee bedoel ik dat als bewustzijn, ruimte en harmonie in jezelf toenemen, die toestand vanzelf uitbreid naar alles wat je doet, alles krijgt kwaliteit, alles krijgt vanzelf dat bewustzijn, die ruimte en harmonie. Als mijn handelingen wortelen in angst zal ik automatisch meer angst creëren, en als ze zijn geworteld in liefde evenzo.

Zelf ben ik 9 jaar geleden compleet gecrashed, niet meer slapen bijna er aan onderdoor.  De enige manier om daar doorheen te komen was iets te doen wat ik nog nooit had gedaan, dat buiten mezelf gaan staan en kijken wat werkt om weer sterk te worden.
Dat was niet makkelijk, want ik was iemand die meende alles te weten, maar toen ik overspannen in bed lag dacht ik: misschien hebben de mensen om me heen die ik aardig vind niet zulke geweldige gedachten als ik, maar het zijn juist deze mensen die minder denken en gevoelig zijn die ik aardig vind en niet de mensen die door gedachten worden geleefd. Hmm toch maar eens kijken of ik niet iets fout doe… Ik ging op mijn knieën en smeekte om genade, van iemand die God altijd associeerde met een gemene abstractie werd ik opeens een vurige aanbidder omdat daar mijn laatste hoop lag.
Eureka! Ik herinnerde me iets uit een yoga boekje en ging urenlang op bed intensief liggen ademen en dat leidde er toe dat ik wat energie in mijn lijf kreeg en mijn lichaam begon te schokken en trekken (kriyas) om blokkades los te maken.
Dat was de stap; te gaan voelen! Ik kreeg steeds meer het idee het niet alleen te moeten doen, dus Harmen naar de psycholoog, waar na enige sessies het grove materiaal boven begon te komen.
Om kort te gaan, ik ben het proces aangegaan en ben via lichaamswerk, verschillende leraren, vipassana retraites in India beland bij de Oneness University van Amma en Bhagavan waar ik deeksha (oneness blessing) ontving en leerde geven. Sinds die tijd gaat het transformatieproces onverminderd voort.

Ik ben de eigenaar van www.Heerlijk-Water.nl een website/shop met informatie over watervitalisers en stralingsbeschermende middelen en verder geef ik avonden voor de groei van bewustzijn en transformatieweekenden: www.goldenheart.nl

Ik ben dankbaar dat ik deel uit mag maken van Earth Matters, een geweldig initiatief waar alle stromen van het groeiende bewustzijn kunnen samenkomen. Ik zal een bijdrage leveren aan Earth Matters door informatie te delen die inspireert om te groeien in bewustzijn.

Namasté,

Harmen

www.opjegemaknaargeluk.nl 
Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.