Resultaten voor Ninka Brand

Introductie van Ninka Brand

Ninka Brand

Al van jongs af aan ben ik mij bewust van mijn eigen levenspad. Mijn weg gaat over bergen en dalen inclusief alle bijbehorende leerzame ervaringen. Dat heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb mede daardoor gekozen voor een opleiding in de hulpverlening. Dat bracht mij veel voldoening en stimuleerde mijn zelfreflectie alleen nog maar meer. Ik ben ook blij dat ik door mijn werk iets heb kunnen betekenen in het welzijn van anderen.

Spiritualiteit is altijd een rode draad in mijn leven geweest en inmiddels verweven met mijn dagelijks bestaan. Voor mij is het letterlijk en figuurlijk aarden de kern van hoe ik spiritualiteit beleef. Niet voor niets ben ik volledig in mijn element als ik dans op blote voeten!

De laatste jaren is daar ook nog meer een bewustzijn van het groter geheel bijgekomen. Ook neem ik steeds meer waar dat er een andere kant zit aan reguliere dingen in deze maatschappij. Ik vind het belangrijk om verschillende kanten te belichten en daar voor mijzelf een mening over te vormen. Dit kan alleen als ook alle kanten zichtbaar worden gemaakt.

Ik ben bij Earth Matters begonnen als vrijwilligerscoördinator bij het Vrijheidsfestival Terra Libertas dat in september 2014 werd georganiseerd. Vervolgens had ik sterk het gevoel dat er voor mij nog een rol was weggelegd binnen de organisatie. Nu ben ik coördinator van de redactie en projecten, en momenteel ook werkzaam als ad interim redactiechef voor de rubriek gezondheid. De afwisseling in werkzaamheden past bij mij en vind ik erg prettig. Ook zorg ik graag voor licht- en luchtigheid als tegenhanger van alle zware onderwerpen die de revue passeren. Voor mij is humor heel wezenlijk en helend in ons bestaan. Het brengt de bruisende bubbels in je leven!

Ik ben geboren en getogen in Groningen. Het is niet voor niets dat Earth Matters hier ontstaan is en dat ik mij nu mag verbinden aan deze bijzondere organisatie. Voor mij is dit een mooi geschenk! Want niet alleen raakt het mijn persoonlijke ontwikkeling, ook vind ik het fantastisch om iets te betekenen voor een groter geheel. Ik ben trots dat ik mag bijdragen aan het creëren van bewustwording bij mensen over de hele wereld. Ik heb altijd gevoeld dat ook enkele druppels een oceaan kunnen vormen. Het geeft mij een rijk gevoel dat ik deel uitmaak van een groep unieke mensen die allemaal op hun eigen manier een bijdrage leveren aan het ontstaan van een mooiere wereld. Voor mij komt alles samen bij Earth Matters.
Quote

Ieder mens bouwt zijn wereld in eigen verbeelding. Hij bezit de macht om te kiezen, maar niet de macht om aan de noodzakelijkheid van het kiezen te ontsnappen.

Ayn Rand, Amerikaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.