Resultaten voor Corporate Compassion

Introductie van Corporate Compassion

Corporate Compassion

Geluk is het nieuwe geld!

Corporate Compassion brengt nieuws en opinie over ondernemen met hart voor mens, maatschappij en milieu. We stellen geluk boven geld en welzijn boven welvaart. Winst maken hoeft nooit ten koste te gaan van mens, dier of natuur.

Corporate Compassion geeft je dagelijks een nieuwe column over maatschappelijk meedogend ondernemen. We bieden een podium aan ondernemers en professionals die een bijdrage leveren aan een betere wereld en oplossingen bieden voor maatschappelijke problemen.

Doel

Corporate Compassion wil mensen ervan bewust maken dat de waarden die in je persoonlijke leven belangrijk zijn, zoals persoonlijk contact, gelijkwaardigheid, mededogen, respect voor elkaars verschillen en liefde voor de natuur ook bij het zakelijke leven horen. Neem je hart mee als je ’s ochtends naar je werk gaat!

Meer informatie

Op www.corporatecompassion.nl vind je elke werkdag nieuwe columns en artikelen over maatschappelijk meedogend ondernemen. Je vindt ons ook op Twitter (@corpcompas) en Facebook (http://www.facebook.com/CorporateCompassion). Zelf columns schrijven? Stuur een e-mail aan [email protected].
Quote

Een menselijk wezen is deel van het geheel, dat wij 'universum' noemen, beperkt door tijd en ruimte. De mens ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets wat van de rest is afgescheiden. Het is onze taak onszelf uit deze gevangenis te bevrijden door compassie en mededogen te vergroten en alle levende wezens en de gehele natuur in haar schoonheid te omhelzen.

Albert EinsteinBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.