Resultaten voor Frontier Magazine

Introductie van Frontier Magazine

Frontier Magazine

Wil je niets missen over die onderwerpen die markante invloeden kunnen hebben op de toekomstige wetenschap of religie? Neem dan een abonnement op Frontier Magazine! Meld je hier online aan.

Frontier Sciences Foundation
is een organisatie in de vorm van een stichting, welke zich tot doel heeft gesteld om informatie op het gebied van de grenswetenschappen te verzamelen en te verspreiden. FSF is opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een Nederlands- en Engelstalige uitgever, met meer dan vijftien boeken in het fonds, alsook een boekwinkel in het hart van Amsterdam, Frontier Bookshop (Leliegracht 42).

Frontier handhaaft nog steeds de oorspronkelijke produkten, met name het tijdschrift Frontier Magazine (indertijd Frontier 2000) en de boekencatalogus, die sinds enkele jaren eveneens via het Internet te raadplegen is.

www.frontiermagazine.nl

Frontier Magazine
Postbus 10681
1001 ER Amsterdam
tel: 020-3309151
fax: 020-3309150
e-mail: [email protected]
Quote

Alle ideologieën zijn idioot, of ze nu religieus zijn of politiek, want het is het conceptuele denken, het conceptuele woord, waardoor de mensheid zo verdeeld is geraakt. Je geloof in God is niet meer dan een ontsnapping aan je eentonige, stompzinnige en wrede leven.

Jiddu Krishnamurti, Indiaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.