Een INTENS moment van WAARHEID op tv

Waarheid

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:27107
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:MSNBC

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie, Amerika, Nederland, Media, Politiek, Editors choice, Blijvend actueel, Televisie

Het is al weer een paar jaar geleden dat dit op de tv was, maar wat een hartstochtelijk pleidooi! De collectieve ontkenning over de werkelijke situatie waar we in het Westen tegen aankijken - ook in Nederland - is zo onvoorstelbaar groot, dat deze hartekreet, dit noodsignaal bij mij met gejuich wordt ontvangen.

Wat zou er mooier zijn voor Nederland en de wereld als we:

Het is mogelijk en het gaat gebeuren. 

This is the spirit: 

Bron: MSNBC


Commentaar van Redactie Earth Matters

Geert Kimpen heeft deze verontwaardiging heel mooi in zijn stuk "Links kust rechts" verwerkt, waarbij ik opmerk dat er volgens mij wel een alternatief is voor extreem stemmen: extreem gelukkig zijn en de goede dingen met elkaar in gang zetten. Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.