Lezersbrief over ET healing en zelfgenezing van astraal sexueel misbruik

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7929
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Lezersbrieven, Bewustzijn, Inspiratie, Buitenaards

(Ingezonden lezersbiref) Gisteren had ik een consult bij Hagai Katz. Een paar jaar geleden ben ik door een healer langdurig astraal seksueel misbruikt. Er waren aliens bij betrokken.

Ik ben bij Martijn van Staveren geweest, vlak voordat hij begon met lezingen geven en hij heeft toen een kram van mijn borstbeen weggehaald die ervoor zorgde dat ik niet kon opstaan voor mezelf en hij heeft mijn hersenhelften gesynchroniseerd. Ook bleek er met mijn magneetvelden geknoeid te zijn. Hij zag dat ik in al mijn levens meer dan door het vuur ben gegaan voor anderen. En dat ik nu mocht leren echt te zeggen wat ik denk en voel.

Na het misbruik ben ik een opleiding gaan volgen tot energetisch therapeut omdat ik wilde weten hoe alles werkte en dit niet nog eens wilde meemaken. Ik wilde weer vertrouwen krijgen in mezelf.

Ik heb me niet gefocussed op vervolging van de healer, maar op mijn eigen genezing.

Tijdens het dieptepunt van het misbruik heb ik s'nachts twee prachtige ronde sferen gezien, die engelen bleken te zijn uit de zevende dimensie.

De volgende dag kreeg ik een boodschap om een boek van Jaap Hiddinga uit de kast te pakken en ik heb hem toen gemaild over wat er met mij gebeurde.

(De healer had mij verteld dat ik een alien in me had en dat hij die niet weg kon halen. Dat hij en ik van Sirius kwamen en dat we allebei zwarte engelen waren geweest en nu het goede moesten doen.) Als je dit zo leest denk je misschien, hoe heb je dat kunnen geloven, maar ik kon geen onderscheidt meer maken, was heel obsessief met de healer bezig, droomde van hem en werd dagelijks verkracht. Ik voelde niets meer en was mezelf helemaal kwijt. Ik zocht allerlei informatie op internet op om te proberen grip te krijgen op wat mij overkwam. Tijdens het misbruik hoorde ik links van me een stem die zei dat ik ingewijd moest worden middels seks en ik zag het oog van Horus voor me. Ik was erg verzwakt en ik werd een keer op mijn knieën op de grond gegooid, waarbij een heel autoritaire stem tegen me zei:” Op je knieën jij.” Ik voelde heel veel kou om me heen en lag met drie dekens en kruiken op de bank in de overtuiging, dat als de kou optrok tot boven mijn hart ik zou sterven. Mijn vrienden kwamen elke dag bij me kijken en niemand kwam op het idee een arts te bellen, omdat iedereen er van overtuigd was dat de healer mij hielp. Hij behandelde hen intussen ook.

Jaap Hiddinga mailde me snel terug en zei dat het allemaal manipulatie was, dat de healer een meestermanipulator was.

In paniek heb ik toen iemand van internet gebeld die entiteiten kon verwijderen (Ik weet niet meer wie, maar hij werkte voor de tv.)

Hij vroeg de naam van de healer en hij vroeg me of ik wist dat hij elke dag bij me kwam voor seks. Ik voelde de grond onder mijn voeten verdwijnen. Hij vertelde dat ik niet de enige was, maar dat hij het bij een groep vrouwen deed. De man zei dat hij de lichtwereld de gaves van de healer liet afnemen, dat kon blijkbaar. Nog steeds in de overtuiging dat ik een alien in me had belde ik Henri de Vidal, een regressietherapeut waar ik wel eens met de kinderen was geweest. Hij was echter gestopt met zijn praktijk en hij verwees me door naar Markwin Seur. Bij hem heb ik diepgaande trauma’s uit mijn jeugd geheeld, echter bleef ik last houden van sensaties in mijn lichaam waar ik erg bang voor was. Ook wist hij niets van aliens af en zo ben ik bij Martijn van Staveren terecht gekomen.

Vier jaar later, waarin ik ondertussen gescheiden en verhuisd ben, een eigen praktijk heb en ik ook workshops geef waarin ik mensen leer om wollen engelen te maken, kwam er een vrouw bij mij een workshop volgen (ook een therapeut) die opgeleid bleek te zijn, waar de healer ook was opgeleid.

Ik vertelde haar wat ik had meegemaakt en s'avonds berichtte ze mij dat de healer geen praktijk meer voert en zelfs geen facebookpagina meer heeft. Ik was zo opgelucht!

Maar ik bleef last houden van angst voor de "slechte" aliens en wist niet hoe ik eraf kon komen. De lezingen van Martijn maakte me meer bang en ik wilde er eigenlijk niets meer mee te maken hebben, maar toch trok het steeds weer.

Van de week kreeg ik een nieuwsbrief binnen van een spiritueel centrum in ons dorp , waarin stond dat Hagai komt en dat hij sessies en workshops geeft waarbij je zelf leert parasieten e.d. te verwijderen bij jezelf.

Ik heb me meteen opgegeven, niet wetende dat hij niet meer met alienteams werkt.

Toen zag ik de interviews op earth-matters tv met Hagai en ik was zo geraakt.

Ik stuurde hem een mail met de vraag of hij me van mijn angst af kon helpen voor de 'slechte' aliens en hij mailde me de volgende dag al terug dat hij me wilde bellen. De volgende dag belde hij me en hij voelde dat het urgent was. Dezelfde dag mocht ik naar Eindhoven komen voor een sessie.

Daar ben ik dus gisteren geweest en ik ben zo blij dat ik gegaan ben. Hij heeft me begeleidt naar mijn kracht en wat zo fijn was, dat hij na de sessie me aankeek en zei dat hij heeft kunnen voelen en zien hoe heftig het is wat ik heb meegemaakt en dat de manipulatie op mentaal, emotioneel en seksueel niveau heeft plaatsgevonden. En dit had ik hem niet verteld!  Ik heb alles bewust meegemaakt, maar kon er niet uitkomen. Nog steeds was ik onzeker of dat wat ik in mijn lichaam voelde wel of niet goed was, van mezelf of manipulatie. Als het om andere gaat sta ik als een huis, maar als het om mezelf gaat voelt het heel onzeker.

Dat Hagai doet wat hij nu doet voelt zo goed en is zo nodig. Ik ben dankbaar hoe alles loopt en dat ik deze kans krijg om te leven. Ik heb zelfmoord gevoelens gehad na dit alles en nu voel ik me zo dankbaar en blij! Hagai zei tegen me:” All to make you stronger.” Waarop ik zei: “I know!”  Dat het nu zo goed met me gaat, dat ik zelf mensen mag begeleiden door diepgaande transformatieprocessen heen, dat het goed gaat met mijn kinderen, die dit alles ook hebben meegemaakt en dat ik zoveel liefde en ondersteuning krijg van mijn vrienden bewijst dat het goede overwint als je je daar op richt. In al deze ellende is er ook veel steun geweest en kwamen er steeds weer de goede mensen op mijn pad. Voor deze ervaring dacht ik meer op een nieuwsgierige manier na over aliens, ik had geen idee van deze praktijken.

Daarom zijn de interviews van earth-matters tv ook zo belangrijk!

Of je wel of niet in geloofd in aliens is eigenlijk niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is om in je eigen kracht te komen, je bent oneindig veel krachtiger dan je denkt en autonomie en onafhankelijkheid zijn noodzakelijk om samen een nieuwe manier van samenleven te creëren. 
Ik ben alle mensen diep dankbaar die me ondersteunt hebben en ondersteunen in dit proces.

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"Handle them carefully, for words have more power than atom bombs."

Pearl Strachan HurdBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.