De nieuwe maan van 29 november 2016

nieuwe maan november 2016

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3174
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Petra Stam

Gekoppelde categorieen
Maan, Astrologie

(Petra Stam) De natuur is stil en trekt zich steeds verder terug in zichzelf. In de buik van de Aarde slaapt het zaad, de hoop voor het nieuwe leven. Ook voor ons is het een tijd van naar binnen gaan en innerlijke groei.

Stilte en innerlijke reflectie horen ook bij de nieuwe maan, evenals het ondersteunen en aanmoedigen van nieuwe impulsen en healing. Beleid en geduld zijn nu belangrijk: door in rust, met aandacht je (zelf)kennis te vergroten én deze toe te pa...ssen in het dagelijks leven, zet je haar om in wijsheid. Zo zul je persoonlijk groeien en in een volgende periode ervaren dat je in een opwaartse spiraal zit.

De nieuwe maan staat in het teken Boogschutter. Dit vuurteken brengt je in contact met je passies en hartenwensen. Durf werkelijk te ervaren welke droomzaadjes en wensen er in je hart liggen opgeslagen. Pak er een uit en bestudeer die. Wat zie je precies? Wat voor gevoel geeft dit je? Wat kun je doen of wat heb je nodig om deze droom de komende maanden vorm te geven? Boogschutter wil zijn boog spannen en een mikpunt hebben, dus maak het zo duidelijk mogelijk voor jezelf. Ga geen halfbakken bescheiden wensjes formuleren - besef wat jou écht bezielt en roept! Het kan namelijk heel goed zijn dat je rond de nieuwe maan een aanbod krijgt, dat er een deur opengaat of een kans zich voordoet die jou helpt dichter bij dat doel te komen.

De Zon staat direct naast de Maan in Boogschutter en dat geeft optimisme, behoefte aan avontuur en drang naar vrijheid. Asteroïde Juno staat hier ook nog eens naast en maakt je bewust dat ...

Lees alles (ook over de magische workshops rond de maan in december!) op: www.petrastam.nl

Meer over de maaninvloeden lezen? Abonneer je op de maan-nieuwsbrief! www.petrastam.nl/maan
Daarin deze keer:

  • De beruchte ster Antares staat ‘op’ de Maan
  • Asteroïde Juno
  • Neptunus werkt tegen
  • Praktisch: gáán (springen) voor je hartenwens!

Bron: petrastam.nl


Geplaatst door A3boeken

A3boeken

A3 boeken is opgericht in 2004 door Adrie Beyen. Het fonds is te vangen onder de paraplu van oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel A3 boeken geeft boeken en kaartspellen uit over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, leven en dood, cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van A3boekenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"The bird of paradise alights only on the hand that does not grasp."

-- John BerryBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.