Astrologie voor de ziel | 16 juni 2016

Kaypacha

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:1931
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gewoon-spiritualiteit.nl

Gekoppelde categorieen
Spiritualiteit | Wetenschap, Astrologie

(Gewoon spiritualiteit) Een korte, maar zeker zeer krachtige aflevering van Kaypacha: “En dan hebben we een volle Maan. Verlichting op de Tweelingen-Boogschutter-Kreeft-Steenbok as. Dit wordt ook geactiveerd door Mercurius, vierkant met Jupiter, conjunct de noordelijke maansknoop. Tegelijkertijd staat hij in oppositie met Saturnus, de grote professor daarboven in Boogschutter, vorming en structureren van de hogere wijsheid en de natuurwet, vierkant met Neptunus in Vissen met de Galactische, kosmische waarheid. De wetten van de liefde.”

“Dit is een tijd, zoals ik al zei, de overeenstemming, of het ego, of ons beperkte zelfzuchtige overlevings-modus en -mechanismen, waardoor je in argumentaties en disputen en discussies terecht kunt komen over goed en fout en moraal en dit en dat.
Maar laten we uit dat ego gaan. Laten we in Neptunus gaan, laten we daarin stappen en al die zuidknoop Neptunus binnen brengen; al die oneindige liefde en compassie, vergeving en begrip en breng dat in tijdens deze zoektocht bij Jupiter-noordknoop, de Vision Quest in het onbekende. Het onbekende. Er is echt zoveel meer dan wat we met onze ogen kunnen waarnemen.We moeten het voelen.Dus we komen in dit gevoel en we komen dan bij het onbekende, ga weg uit de bekende veilige ruimte en je zult je kosmische thuis vinden. Een galactisch centrum. Je zult je over thuisvoelen, de lifters-gids van de melkweg, wees overal op de aarde thuis, in elke relatie, alleen met jezelf, je bent thuis.Wij -ieder van ons- zijn thuis.Het ligt niet buiten je.”

De mantra:
Hoe meer ik het onbekende
bekend weet te maken,
hoe dichter ik bij
mijn ware thuis ben.

Bron: Gewoon spiritualiteit


Geplaatst door Redactie Earth Matters




Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

There are NO STRANGERS, only friends you haven't met yet.

Dalai Lama











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.