Natuurlijk tuinieren | Biologisch, ecologisch, organisch

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3229
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Aarde en milieu, Zelfvoorziend leven

(Succesboeken | Terra) Natuurlijk tuinieren is het meest uitgebreide handboek voor natuurlijk, duurzaam, ecologisch, biologisch en vooral aangenaam tuinieren. Het staat boordevol advies, tips en informatie over alle aspecten van natuurlijk tuinieren.

Ontdek hoe je omgaat met onkruid en hoe je een plaag beestjes of ziektes moet aanpakken, terwijl je nog steeds gebruik kan maken van de goede eigenschappen van insecten. Leer hoe je je tuin het beste kan inrichten en wat je moet laten groeien om het hele jaar door groente en fruit met de beste smaak en kwaliteit te krijgen. Enthousiasme over biologisch tuinieren spat van de pagina en stimuleert iedereen met liefde voor tuinieren om op een praktische manier aan de slag te gaan.

Overige productinformatie:
272 pagina's
ISBN: 9789089896773
Uitvoering: Softcover
Auteur: Bob Flowerdew
Uitgeverij: Terra
Prijs: € 29,99
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken, Terra
Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Journalist: 'Mr. Gandhi, hebt u een boodschap?' Gandhi: 'Mijn leven is mijn boodschap'.Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.