27-09-2017 t/m 3-10-2017 | Lineage-keepers van de aloude Mexicaanse traditie in Baarn

Samen 6 dans

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1024
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Kanexia

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Kanexia) Met veel vreugde kondig ik het bezoek aan van Alma en Xolotl uit Mexico. Zij zijn lineagekeepers van de aloude Mexicaanse traditie.

Alma, psychologe en krachtige traditionele healer is samen met haar echtgenoot Xolotl, hoogleraar, lineage-keeper en uitdrager van de aloude Mexicaanse wijsheid een week in Baarn bij Kanexia.

Alma en Xolotl geven prachtige workshops, waaronder het werken met obsidiaan als healing-tool, een speciale vrouwen-kracht-workshop, een workshop rond de creatie-kracht van dans, ceremonies, persoonlijke consulten: healingsessies en Mexicaanse horoscoop. Ook geven zij uitleg over het wereldbeeld van “de Mexica” en haar oude wijsheid.

Volgens Xolotl worden de moderne Mexica-mensen niet noodzakelijkerwijs in Mexico geboren. Op dit moment zijn er veel mensen die deze tradities in het verleden hebben ervaren en nu terugkeren om zich opnieuw te verbinden met de oude wijsheid.

Het totale programma: 

Woensdagavond 27 September
Introductie-ceremonie met informatie over de aloude Mexicaanse wijsheid, stromingen, volken, culturen en tradities en het wereldbeeld van “de Mexica”
tevens nadere info over de diverse workshops

Donderdag 28 September overdag 
Vrouwen-kracht-workshop met healing-tools van Obsidiaan

Vrijdagavond 29 September en Zaterdag 30 September overdag
Tezcatlipoca, Spiegel van Obsidiaan

Zondag 1 Oktober overdag
Mihtotilzcayotl – Kosmische Dans

Zondagavond 1 oktober
Tzoalli Ceremonie, voor Moeder Aarde

Persoonlijke consulten: Zowel Alma als Xolotl zijn beschikbaar voor privé sessies

Alma geeft krachtige helingen waarbij ze de traditionele methodes zoals ze die van haar grootmoeders heeft geleerd gebruikt.

Xolotl geeft een duiding van je geboorte-horoscoop vanuit de Mexicaanse / Azteekse astrologie. Hij maakt daartoe je persoonlijke geboortekaart (Tonalamatl) waarbij tevens je Nahuatl naam onthuld zal worden.

Deze week wordt samen georganiseerd met Alice Kromhout van Terra Sacra.
Alle activiteiten vinden plaats in Baarn, bij Kanexia

Alle verdere details en informatie over kosten en aanmelden zie: http://www.kanexia.nl/tolteekse-traditie-uit-mexico-nahuatl-workshops-ceremonie-healing-obsidiaan-alma-en-xolotl-vrouwenworkhop-kosmische-dans/

Via het facebook-event kun je updates lezen
Van harte aanbevolen zijn de berichten van Alice Kromhout, die nu op bezoek is bij Alma en Xolotl, in Mexico-city. Zij deelt hier de ceremonies die men nu gezamenlijk doet. In het door inmiddels al drie aardbevingen getroffen Mexico.

Bron: Kenexia


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik noem bouwkunst gestolde muziek.

Johann Wolfgang Goethe, Duits filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.