04-10-17 | Stichting In-zicht organiseert een lezing met Gabriela & Reint Gaastra

Levin & Gaastra

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:1191
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Stichting in-zicht

Gekoppelde categorieen
Agenda

(Stichting In-zicht) Woensdagavond 4 oktober 2017 organiseert Stichting In-zicht, stichting voor spirituele bewustwording, een lezing met Gabriela & Reint Gaastra. De titel van de lezing is ‘Maria Magdalena en Jezus, hun leven en hun heilige reizen’. Deze avond zal gehouden worden in Party-en Zalencentrum ’t Haske in Joure. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro. 

‘Maria Magdalena en Jezus, hun leven en hun heilige reizen’
Over de periode tussen hun 16e en 30e levensjaar is van het echtpaar Maria Magdalena en Jezus weinig bekend. Men noemt dit wel hun ‘lost years’. Verloren waren deze allerminst. Aan ‘medium van het jaar’ Gabriela Gaastra-Levin vertellen zij dat zij zich toen – voorafgaand aan hun periode van leiderschap - hebben toegewijd aan het stichten van een gezin en hun spirituele vorming. Daartoe behoorden ook hun opzienbarende reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië. Regio’s die bekend stonden als ‘hotspots’ op het gebied van mystiek geestelijke vorming. 

We worden door Maria Magdalena en Jezus uitgenodigd mee te reizen en kennis te nemen van hun talrijke inwijdingen. We komen ook in aanraking met de kennis van de eeuwenoude Egyptische, Zoroastrische, Hindoestaanse, Boeddhistische en Keltische wijsheden uit deze bijzondere gebieden. Wijsheden die de meesters tot zich hebben genomen en die hebben bijgedragen aan de vorming van hun eigen leer over de Goddelijkheid van de mens. 

Drs. Gabriela Levin (1960) studeerde medicijnen met specialisatie psychiatrie en psychotherapie aan de Universiteit van Buenos Aires. Na haar studie begon zij in 1986 een eigen praktijk als antroposofisch arts en psychotherapeute. Op dertigjarige leeftijd vertrok zij naar Nederland. Ze bekwaamde zich in Chinese geneeskunde en de Indische geneeswijze Ayurveda. Zij heeft naast haar medium-, auteur- en trainerschap een praktijk als holistisch geneeskundige. Begin 2017 werd Gabriela door de lezers van het magazine Paravisie uitgeroepen tot ‘Medium van het Jaar 2016’. 

Mr. Reint Gaastra (1956) studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na afronding van zijn studie trad hij in 1981 in dienst bij Centraal Beheer Verzekeringen (Achmea). In 1988 maakte hij de overstap naar de journalistiek. Bij Kluwer Bedrijfsinformatie uit Deventer werd hij in 1991 hoofdredacteur van ELAN, magazine voor directeuren en commissarissen. Sinds 1997 is hij zelfstandig werkzaam als journalist, columnist, auteur, uitgever, coach en trainer. 

Gabriela en Reint hebben een eigen spirituele school (Mary Magdalene and Jesus World School) en een eigen uitgeverij (Follow Your Heart Publishing). 

De toegangsprijs voor deze avond bedraagt € 15,-  Voor meer informatie: www.in-zicht.nl

Stichting voor spirituele bewustwording ‘In-zicht’ organiseert sinds 1999, activiteiten over thema’s rondom persoonlijke bewustwording. Daarbij staat het verwerven van inzicht op spiritueel gebied centraal.

Bron: Stichting In-zicht


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn menselijkheid is verbonden met de jouwe, want alleen samen kunnen we mens zijn.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.