Vanaf 10-02-2016 | Haren (GR) | Elisa Namaste | Individuele sessies

Elisa-namaste

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3412
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Youniversal Events

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Youniversal Healing) Vanaf 10 februari is de Deense Elisa Namaste in Nederland. Ditmaal verblijft ze weer in Groningen en zal ze in de Youniversal Healing praktijk individuele sessies geven. Elisa is helderziend, heldervoelend, een genezer en intuïtief spreekster. Ze is geboren met deze vermogens en is pas 25 jaar oud. Boeken lezen doet ze niet, ze kijkt geen tv en weet eigenlijk helemaal niet zo veel, maar op alles heeft ze een antwoord.

Zoals ze zelf zegt: “Niets wetend en alles wetend liggen heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het".

Elisa is hier op aarde om de mensen te laten weten dat ze vrij zijn. We mogen het lijden achter ons laten en gelukkig zijn. De aarde zal weer zijn zoals in de hemel en dat mogen we vieren. Het leed wat zich op dit moment nog afspeelt in de wereld zal verdwijnen wanneer we in liefde gaan creëren wat ons gelukkig maakt. Wij zijn scheppers en wij zijn bij machte om een wereld te scheppen zoals wij die willen.

Wij zijn altijd scheppers geweest, alleen hebben we ons lang niet gerealiseerd hoe machtig we daarin zijn. De verwarring over wie we zijn heeft zich gereflecteerd in de wereld zoals die was. Dat is nu voorbij. De tijd van herinneren wie we zijn, is aangebroken. We mogen weer naar huis en onze essentie voelen. Elisa is hier om dat proces te ondersteunen en mensen daarin te begeleiden. 

Vanaf donderdag 10 februari 2016 zijn er weer sessies te boeken bij Elisa. De sessies vinden plaats in de praktijkruimte van Youniversal Healing in de Biotoop in Haren.

Voor meer informatie en het boeken van een sessie neem contact op met Ninka Brand [email protected]

Voor inspiratie:

Bron: Youniversal Healing


Geplaatst door Ninka Brand

Ninka Brand

Al van jongs af aan ben ik mij bewust van mijn eigen levenspad. Mijn weg gaat over bergen en dalen inclusief alle bijbehorende leerzame ervaringen. Dat heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb mede daardoor gekozen voor een opleiding in de hulpverlening...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ninka BrandLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Liefde en mededogen zijn noodzakelijk, geen luxe. Zonder deze twee kan de mensheid niet voortbestaan.

Dalai Lama, Tibetaans monnikBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.