09-02-2016 | Haren (GR) | HEEL AL Bijeenkomst

HEEL AL

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2293
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Youniversal Events

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Youniversal Events) HEEL AL is een bijeenkomst waarbij Rob Heiligers op integere wijze een wonderlijk gebeuren presenteert. Aafke Douma (als medium) ziet, hoort, voelt en weet 'wat er speelt’. Dit bij jong en oud, individu of groep, familie, organisatie of bedrijf. Zij fungeert hierbij als spreekbuis van een 'collectief van intelligenties' dat zich met de nodige humor de SILENT ZOOMERS noemt.

Spreekbuis van wie? De SILENT ZOOMERS dus. Het zijn persoonlijke gidsen, overleden dierbaren, wijze leraren (’opgestegen meesters’), engelen, zogeheten buitenaardsen (die zich overigens liever Sirianen, Arcturianen, e.d. laten noemen), en meer… NB: ‘Zij’ zijn deel van ‘Wij’, van ons Zelf. ‘Wij zijn een onlosmakelijk geheel van wijze intelligenties in en om jullie heen. Wij zijn allen HEEL AL-lers, AL HEEL’, aldus de ZOOMERS.

Aafke heeft hiermee voelbaar, zichtbaar en hoorbaar een glasheldere verbinding. Aan de hand van een vraag van iemand ziet zij antwoorden van de juiste, passende helpers ‘binnenvliegen’. Bij de een komen dan engelen in beeld, bij een ander is het een gids, wijze leraar en/of Andromedaan.
Aafke blijkt zicht op het gehele palet te hebben. Er is tussen hemel en aarde veel gaande wat volkomen onverklaarbaar lijkt. Rob is bij een HEEL AL- bijeenkomst de gepaste gids en intermediair in dit intuïtief bovennatuurlijk veld.

Mysterie en gezond verstand gaan hand in hand. Passende en liefdevolle informatie wordt onthuld. Geleide HEEL AL-meditaties blijken sterke helende effecten te hebben. Meestal zijn er voor de pauze vragen/antwoorden, na de pauze is er ook ruimte voor HEEL AL-sessies/behandelingen. Hierbij zijn de samenstelling van het publiek en adviezen van de SILENT ZOOMERS altijd leidend.

Zoemen doen de SILENT ZOOMERS in stilte. Wie afgestemd/ingezoomd is kan hen horen. Niet zoals horen met oren maar met alle zintuigen, intuïtief, verstild. Iedereen en alles heeft zijn/haar zoemers. Bomen zoemen. De Natuur zoemt, al-tijd. Wij allen zoemen. Het gaat om natuurlijke trillingen, frequenties, energie, licht, Liefde.

Publieksreacties
‘Verbazend’, ‘Hartverwarmend’, ‘Prachtig om mee te maken’, ‘Wonderlijk’, 'Ik had voelbaar contact met mijn gids, wow!', ‘Wat mooi integer gedaan’, ‘Ontroerend’, ‘Mooie combi van lichte presentatie en diepzinnige waarheden’, 'Ik werd gebaad in licht', ‘Goed dat jullie dit zo naar buiten brengen’, 'We waren verkocht. Leuk! Mooi! Heengaan!’.

In onze NATUURLIJK visie is het mysterie van het bestaan zowel eenvoudig als onbegrijpelijk. Het gaat om én/ én in ons leven: én 'mmm-zijn' (een mens met meer/minder) én 'MMM-zijn' (een Magnifiek Metafysiek Multidimensionaal Licht-wezen).

Wijsheid is weten dat ik Niets ben. Liefde is weten dat ik Alles ben.
Tussen die twee speelt mijn leven zich af. Nisargadatta Maharaj

Datum: dinsdag 9 februari 2016
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: Biotoop Haren (GR), Vleugel F, Kerklaan 30, 9751 NN Haren
Entree: €12,50
Opgave: via Orongo

Bron: Natuurlijk Centrum Bewustzijn & Bloei


Geplaatst door Ninka Brand

Ninka Brand

Al van jongs af aan ben ik mij bewust van mijn eigen levenspad. Mijn weg gaat over bergen en dalen inclusief alle bijbehorende leerzame ervaringen. Dat heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb mede daardoor gekozen voor een opleiding in de hulpverlening...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ninka BrandLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Toen ik 6 was wilde ik kok worden, toen ik 7 was Napoleon. Daarna werd ik Dali, een belangrijke promotie.

Salvador Dali, Spaans KunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.