30-01-2016 | Haren (GR) | Lezing | Karina Lamminga | Is ons dagelijks leven wel zo normaal?

portal-to-parallel-universe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2819
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Youniversal Events

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Verborgen) nieuws

(Agenda-item | Youniversal Events) Zet je dagelijkse ritme eens stil en observeer. Heb jij hier bewust voor gekozen? Is dit het leven wat jij wilt? Of voel je dat het voor jou in de kern niet klopt en hoe zit dat dan? De rol van geld, geloven, angst, schaarste, tolereren van onwaarheden, liefde en andere zaken onderzoeken. Via deze lezing kun je in gesprek met jezelf en elkaar komen. Wij bepalen met onze keuzes de wereld die wij neerzetten.

Inhoud
In deze lezing word je uitgenodigd om je eigen leven en hoe jij die ervaart onder de loep te nemen. Waarom? Omdat wij leven in een wereld die wel eens anders kan zijn dan de wereld die wij zien en als echt ervaren.

Observeer het nieuws, onderzoek of we werkelijk vrij zijn, wat deze economie en geldinteractie met ons doet. Waarom we liever het negatieve niet recht in de ogen willen kijken? In de spiritualiteit wordt gezegd dat je het negatieve moet negeren, maar juist achter het negatieve en achter angst gaan deuren open. Hier kunnen we grootse schatten vinden.

Het is belangrijk dat het onbesproken, besproken gaat worden. Dat we bewust leven in vrijheid of schijn vrijheid en onze invloed daarop nemen.

Waar: Youniversal Events, Biotoop, Kerklaan 30, Haren (GR)
Wanneer: zaterdag 30 januari 2016
Tijd: 13.45 uur inloop, start 14.00 – 16.00 uur
Kosten:  €12,00 p.p. incl. koffie en thee
Opgave en informatie:   Karina Lamminga, [email protected] en www.youniverse.one
Beschikbare plaatsen: Maximaal 40 personen 

 

 

 
LET OP! De ingang van Youniversal Events is lastig te vinden! Zie plattegrond hieronder voor een routebeschrijving op het terrein. Gratis parkeren naast het Tinq tankstation.