Vanaf 13-02-2016 | Haren (GR) | Workshop Pranic Healing | Een oude Oosterse Geneeswijze in een modern jasje

oefenen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2697
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Soulibri

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda

(Agenda-item | Soulibri | Eef Bons-Joshi) Ben jij geïnteresseerd in het bijdragen aan een betere wereld? Help je graag andere mensen? En wil je meer ontdekken over de wereld van subtiele energieën? Dan wil je deze workshop waarschijnlijk graag volgen. Master Choa Kok Sui, de grondlegger van Pranic Healing en Arhatic Yoga, heeft de wereld van subtiele energieën gedemystificeerd en toegankelijk gemaakt voor de moderne mens. Wat vroeger slechts een mondelinge traditie was, is nu terug te vinden in boeken en workshops over Pranic Healing.

Wat is Pranic Healing?
Pranic Healing is een oude Oosterse Geneeswijze in een modern jasje en kan omschreven worden als acupunctuur zonder naalden of geavanceerde Medische Chi Kung. Het is een methode waarbij krachtige technieken gebruikt worden om het energielichaam in balans te brengen en zo effectief gezondheid te bevorderen. Het lichaam is prima in staat zichzelf te genezen. Dit genezingsproces kan versneld worden door de juiste technieken toe te passen die behandeld worden in de workshop.

Waarom Pranic Healing?
Master Choa heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de werking van prana en hoe het ingezet kan worden om fysieke, emotionele en mentale klachten te helen. Hij was van jongs af aan geïnteresseerd in yoga en spiritualiteit en heeft in zijn zoektocht naar antwoorden met vele grote leraren samengewerkt. De vele onderzoeken en experimenten die hij uitvoerde leidden tot een geavanceerd healing systeem dat in de vorm van meerdere boeken en workshops verspreid wordt. Zijn doel is om hemel op aarde te manifesteren. In de verschillende workshops leer je hoe Pranic Healing daaraan bijdraagt.

Waar vind je Pranic Healing?
Pranic Healing wordt wereldwijd onderwezen en is georganiseerd in ruim 120 landen. Het Instituut voor Innerlijke Studies, gevestigd in de Filipijnen en opgericht door Master Choa Kok Sui, verschaft wereldwijd licenties aan trainers om workshops Pranic Healing te doceren. Ze bewaken de kwaliteit van de workshops en beheren het intellectueel eigendom. Alle workshops leveren de deelnemers een certificaat op, uitgegeven door het Instituut.

Wie doceert Pranic Healing?
In Nederland en België zijn ruim twintig bevoegde trainers die de workshop Basic Pranic Healing mogen geven. Eef Bons-Joshi is een van hen en zij zal de workshop in Haren verzorgen. Eef is naast Pranic Healing docente ook werkzaam in de zorg als docente anatomie en fysiologie bij het opleidingsinstituut van het VUmc. Haar activiteiten voor Pranic Healing vinden voornamelijk plaats in Pranic Studio te Amsterdam. Vanuit haar bedrijf Soulibri organiseert ze workshops, begeleidt ze meditatiegroepen en geeft ze healings. Zij voelt zich vereerd en kijkt ernaar uit om in samenwerking met Earth Matters de workshop te geven in het noorden van Nederland.

Wat: 2-daagse workshop Pranic Healing (level 1)
Waar: Youniversal Events, Biotoop, Kerklaan 30, Haren (GR)
Wanneer: zaterdag 13 en zondag 14 februari 2016
Tijd: beide dagen starten om 9:00 uur en eindigen om 18:00 uur
Kosten:  €305,- inclusief certificaat en BTW, koffie en thee, exclusief lunch
Opgave en informatie:   [email protected] of telefoon 06-51019184

 

 


 
 

 
Bron: Soulibri 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er is niets meer kunstzinnig dan van mensen te houden.

Vincent van Gogh, Nederlands kunstschilderBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.