07-10-2015 | Groningen | Lezing en groepshealing door Haggai Katz en zijn ‘Speciale Medische Team’ Extra Terrestrials

Foto: Haggai Katz

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:31461
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Grens)wetenschap, Buitenaards, Gezondheid, Ziekte, Bewustzijn, Therapieën, ONE heart

(Agenda-item | ONE heart) Haggai Katz is wereldwijd de meest bekende healer die samenwerkt met een speciaal medisch team bestaande uit onzichtbare buitenaardse wezens / aliens (met professies als dokter, chirurg, wetenschapper). Zij bieden mensen medische behandelingen aan, met (eveneens onzichtbare) geavanceerde medische apparatuur en instrumenten. Behandelingen die worden uitgevoerd vanuit een andere dimensie en ver vooruit lopen op de stand van aardse reguliere geneeskunde.

De resultaten zijn vaak dermate spectaculair dat het fenomeen onmogelijk valt te ontkennen. In verband met het grote succes van zijn healingen in Nederland, vanaf februari 2014, hebben Haggai en zijn team besloten om terug te komen naar Nederland en zijn healingen aan te bieden bij diverse centra in Nederland.

Haggai geeft weer een lezing op woensdagavond 7 oktober a.s. om 19.30 uur. De lezing zal in begrijpelijk Engels zijn. Tijdens de lezing zal Haggai ongeveer een uur vertellen over zijn werk en ervaringen, na de pauze volgt een meditatie die je frequentie kan verhogen waardoor sommigen ’het team’ (de aliens) kunnen voelen of zien.

Daarna voert het team een groepsbehandeling uit op alle aanwezigen met als onderdeel reiniging van aura’s. Soms wordt een vrijwilliger uit het publiek gevraagd om voor een korte sessie op de behandeltafel te komen liggen; daarbij vertelt Haggai steeds wat er gebeurt. Tot slot kan iedereen vragen stellen.

Kortom, volop redenen om hierbij aanwezig te zijn!


Haggai Katz

Haggai Katz

Lezing en groepshealing met zijn team Extra Terrestrials

Woensdag 7 oktober 2015

van 19.30 tot ca 22.00 uur

Locatie
Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4 
9711 JB te Groningen 

Entree:
Voorverkoop: € 9,- (alleen via Orongo)
Aan de deur: € 10,- p.p.
Let op! Als je zeker wilt zijn van een plek raden we je aan tijdig te reserven

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo.

Kaartje Haggai Katz

Wil je de lezing graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Reserveer dan even via bovenstaand e-mailadres.


Over Haggai Katz
Haggai Katz woont in Israël, vlakbij Tel Aviv. Hij is getrouwd en is vader van vier kinderen. Sinds jonge leeftijd heeft hij al paranormale vaardigheden. Hij 'zag' en 'voelde' dingen die onbekend waren voor andere kinderen.

In oktober 2001, hij was toen 
24 jaar, kwam er een grote ommekeer in zijn leven. Hij was destijds aanwezig bij een healingsessie van Adrian Dvir, een man die samenwerkte met onzichtbare buitenaardse wezens (aliens) om mensen te helpen met hun voornamelijk medische problemen: "Adrian Dvir en zijn aliens herkenden dat ik hetzelfde werk als Adrian kon doen, en met hun hulp was dat in no time het geval!"

Sindsdien werkt hij dus samen met onzichtbare buitenaardse wezens. Ze zijn onzichtbaar omdat ze in een andere dimensie leven. Ze hebben in hun dimensie een beroep als dokter, chirurg of wetenschapper. Ze bieden medische behandelingen aan met (eveneens onzichtbare) geavanceerde medische apparatuur en instrumenten.

 
Zijn rol in het hele proces is dat hij in contact staat met de aliens. Hij communiceert met ze, even gemakkelijk zoals mensen met elkaar praten. Hij regelt de behandelingen voor en met de aliens en hij heeft een actieve rol tijdens de behandelingen. Hij ziet wat er gebeurt en koppelt dat terug aan de klant en kan vertellen wat er eventueel nog moet gebeuren via vervolgbehandelingen. Hij beantwoordt de eventuele vragen die de klanten aan de aliens stellen.
 
In februari 2014 werd Haggai uitgenodigd om enkele lezingen in Nederland over zijn werk te geven. Deze actie is een beetje uit de hand gelopen, want voor hij het wist moest hij zijn verblijf met twee weken verlengen voor het verzorgen van behandelingen voor Nederlandse klanten. De realiteit is nu dat Haggai maandelijks minimaal drie weken in Nederland verblijft en behandelingen verzorgt in Breda.

Bron: ONE heart | Haggaikatz


Video's van de vorige groepshealing in Huis de Beurs (februari 2015):

Haggai Katz Groningen deel 1

Haggai Katz Groningen deel 2

Bron: One Heart


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Beschouw jezelf als een ziel met een lichaam, in plaats van een lichaam met een ziel

Wayne Dyer, Amerikaans schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.