Film SOS, Stop Overdosis Straling!

still video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3995
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Beperk de straling

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Technologie, Straling-Electrosmog, Bewustzijn

(SOS straling) Wally (59 jaar jong) en Rob (60 jaar, maar voelt zich amper 40) zijn inmiddels 35 jaar getrouwd en zijn de trotse ouders van dochter Roos, die sinds haar studietijd uit huis is. Wally en Rob delen interesses ook in natuur, voeding, gezondheid, creativiteit (muziek, schilderen, kleding) en actieve sporten & beweging (al werd Wally’s passie voor dansen door Rob maar houterig ingevuld). Maar ook op zakelijk, ondernemend vlak.

In het begin van haar loopbaan heeft Wally 12 jaar gewerkt bij diverse vestigingen van de Rabobank in financiële en commerciële functies. Vanuit interesse in natuur, maar vooral ook in gezondheid en gezond eten, heeft Wally ook ruim 10 jaar een grote moestuin (500 m2) gehad, waar alles op een natuurlijke wijze werd verbouwd. Wally’s moestuin werd in 2001 zelfs even bekeken door onze toenmalige Prins Willem Alexander en Prinses Maxima tijdens hun kennismakingstoer door Nederland.

Belangrijkste activiteiten van Wally betreffen wel dochter Roos, draaien van het gezin en ondersteuning van man Rob, die als workaholic altijd bezig en weg was. 
Wally was in de tussentijd ook nog actief met het begeleiden van zieken en bij hen bij te dragen aan herstel van energie en gezondheid. Iets wat zij van nature kon doen vanuit haar hooggevoeligheid.

Hooggevoeligheid is een persoonlijke eigenschap, zoals ieder mens een set heeft van allerlei persoonlijke eigenschappen. Die hooggevoeligheid hebben meer mensen, maar vertaalt zich voor eenieder anders. Wally kan beter ruiken dan een ander, beter proeven dan een ander en ook beter horen. Dat laatste is ook gemakkelijk als je zingt en piano speelt, zoals Wally.

Daarnaast “voelt” Wally electromagnetische velden (EMV): geeft een onaangenaam gevoel en vervolgens andere klachten. Dat begon met hoogspanningsmasten en electra-installaties, als Wally daarbij in de buurt kwam. Dit betreft laagfrequente EMV. Natuurlijk kregen wij ook een magnetron, toen die werden geïntroduceerd. Wally’s lichaam reageerde hier ook op: de hoogfrequente EMV. Trouwens, als je wilt weten hoe goed magnetrons je “beschermen” tegen hun straling: zet je mobiel in de magnetron, doe de magnetron dicht en bel je mobiel maar op via een andere telefoon. Je mobiel gaat over…….! Met de intrede van de mobiele telefoons, die ook Rob zakelijk gebruikte, (ATF, GSM, DECT) merkte Wally ook hier de straling en bijbehorende klachten. Alleen kon ze toen nog de straling beter vermijden en de zendersterktenivo’s waren laag. Evenals een toen zeer beperkt aantal zendmasten, welke je ook goed kon ontwijken.

Rob heeft een achtergrond in bedrijfskunde, werkte 4 jaar als controller bij een handelsbank en daarna in het bedrijfsleven in managementfuncties, vooral commercieel. Zowel in Nederland als buitenland. Daarbij ook (eigen) bedrijven opgezet. Vanaf 2004 een ommezwaai, enerzijds door de gezondheidssituaties thuis, anderzijds door de wens om “mensgerichter” bezig te kunnen zijn. Conflictbemiddeling, mediation en training werden de activiteiten, in combinatie met marketing. En nog steeds. Ook tussendoor ruim 2 jaar als vestigingsmanager van een particuliere HBO Business School zeer ondernemende jongeren met plezier mogen begeleiden. 

De afgelopen jaren steeds meer tijd moeten besteden aan “gezondheid” van Wally en alles wat daarbij speelde. Vorig jaar eens goed uitgezocht hoe het nu eigenlijk stond met “straling”: in ruim 6 maanden veel spelers gesproken, helemaal in de rondte gelezen en gekeken qua rapporten en films. Ook actief geworden bij organisaties, welke zich inzetten voor stralingsgevoeligen.
En gewoon aan het werk blijven immers, anders ook geen inkomsten.
Want bij “stralingsziekte” moet je alles zelf doen, zelf uitzoeken, zelf aankaarten en vooral zelf betalen! Meer over Rob: www.linkedin.com/in/robverboog


Bron: Sosstraling


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.