De productie komt weer op gang

De productie komt weer op gang

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:1944
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:MIR Methode

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Voeding, Bewustzijn, Ziekte

(Mireille Mettes | Mirmethode) Stap 5 in de MIR-Methode heet ‘Alle tekorten aanvullen’. Bij deze stap gaat het over:
1. Tekort aan voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, vetzuren, eiwitten, etc.
2. Tekort aan stofjes die ons lichaam zelf maakt, zoals hormonen, enzymen, witte bloedlichaampjes, etc.

Tekort aan voedingsstoffen
Wanneer je de MIR-Methode doet, geef je bij stap 5 jezelf de opdracht om alle tekorten aan te vullen. Dat betekent dat je onbewuste ervoor gaat zorgen dat je de voeding tot je neemt die het nodig heeft. Het kan daardoor zijn dat je ineens veel meer eieren of noten wilt eten. Er vindt vanzelf een verschuiving plaats naar eten dat je lichaam nodig heeft. Dit kan heel geleidelijk gaan en pas na enkele maanden goed te merken zijn.

Tekort aan lichaamseigen stofjes
De stofjes die ons lichaam zelf maakt, kennen we dankzij de medische wetenschappers. Zij doen al mensenlevens lang onderzoek. Ze hebben kunnen vaststellen welke bouwstoffen er in het lichaam bepalend zijn voor een goede gezondheid. Wat de wetenschappers bijvoorbeeld ontdekt hebben, is dat je lichaam bouwstenen uit je eten haalt, zoals aminozuren. Je lichaam gebruikt aminozuren voor het maken van enzymen, hormonen, immuuncellen, de opbouw van je spieren en nog veel meer. Het is dus heel belangrijk dat je spijsvertering goed werkt en dat je lichaam de aminozuren uit je voeding kan halen.

Lichaam gaat nieuwe stofjes maken
We hebben als kind allemaal wel eens gewenst dat we ziek zijn, zodat we niet naar school hoefden. Als je dat vaak genoeg hebt gewenst, gaat je lichaam jouw wens uitvoeren. Een van de manieren waarop je lichaam dat doet, is door je lichaamscellen ‘dicht’ te maken, zodat voedingsstoffen niet meer binnen komen, maar rechtstreeks in het toilet eindigen. Doe je de MIR-Methode dan geef je jezelf de opdracht om gezonder te worden. Door middel van de 9 stappen gooi je oude emoties af en laat je de wens om ‘ziek te zijn’ helemaal los. Je cellen gaan dan weer open, zodat voedingsstoffen binnen komen. En nu komt het: doordat je weer nieuwe aanvoer van bouwstenen krijgt, kan je lichaam nieuwe lichaamseigen stofjes gaan maken! Dus, heb je tekort aan bepaalde stofjes in je lichaam, dan zou het goed kunnen dat die door het doen van de MIR-Methode weer worden gemaakt!

Ik wens je toe dat je lichaam weer veel bouwstenen gaat produceren voor een goede gezondheid! Mireille Mettes

Bron: Mirmethode


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Make the lie big, make it simple, keep saying it, and eventually they will believe it.

Adolf HitlerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.