Zie hoe een GcMAF behandeling real time kankercellen doodt

Kankercellen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:6443
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Alternative News Project

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Ziekte, Kanker, Genezing

(Alternative News Project | Vertaling voor Earth Matters door Fen Hoffstädt) Hoe wonderbaarlijke behandeling met GcMAF kankercellen doodt, real time… holistische artsen ‘verzelfmoord’ vanwege deze magnifieke doorbraak.

Een doorbraak in de behandeling van kanker lijkt de reden te zijn waarom een handvol holistische artsen onlangs ‘verzelfmoord’ werd aangetroffen, en krijgt nu toenemend belangstelling over de hele wereld als een mogelijk universeel geneesmiddel voor kanker. En een nieuwe microscopische verfilming, uitgebracht door First Immune, laat deze wonderbaarlijke remedie in actie zien — men ziet het menselijke proteïne GcMAF de lichaamseigen macrofagen activeren, die daarna in staat zijn de borstkankercellen in vitro aan te vallen en te vernietigen.

De ruwweg twee minuten durende videoclip, die op YouTube is gezet, toont de reële genezende kracht van GcMAF, een menselijk proteïne dat het lichaam van nature aanmaakt, maar dat bij sommige mensen ontbreekt of niet in voldoende mate kan worden geproduceerd.

Door een geactiveerde versie van deze substantie intraveneus toe te dienen, hebben wetenschappers aangetoond dat het immuunsysteem volledig versterkt kan worden om de kankercellen zelfstandig te vernietigen, zonder dat er chemotherapie of bestraling nodig is. “Je GcMAF stelt je lichaam in staat om zichzelf te genezen,” legt de website GcMAF.se uit, die door First Immune wordt beheerd. “In een gezond mens zijn tot nu to 11 werkingen van je eigen GcMAF ontdekt, waaronder twee op cellen, drie uitstekende effecten op de hersenen, en 6 op kanker. Het werkt, onder andere, als een ‘dirigent’ van je immuunsysteem.”
Zoals je kunt zien in het bovenstaande filmpje, dient GcMAF als het geactiveerde mechanisme dat macrofagen naar borstkankercellen stuurt, waarna ze die gaan elimineren. De ongelooflijke mechanische werking van deze substantie wordt wonderbaarlijk duidelijk getoond, en verder beschreven in een ermee samenhangend essay getiteld “Multifaceted immunotherapeutic effects of GcMAF on human breast cancer cells.” (Veelzijdige immuuntherapeutische effecten van GcMAF op menselijke borstkankercellen)

“Time-lapse fotografie van 60 uur laat zien hoe de monomoleculaire laag kanker … eerst verandert van gerimpeld naar glad … naarmate de kanker wordt vernietigd,” onthult First Immune. “Daarna worden de kanker’vingers’ ook opgegeten en vernietigd door de macrofagen.”
Holistische artsen werden ‘verzelfmoord’ vanwege GcMAF, dat de kankerindustrie stil dreigt te leggen.
GcMAF, afkorting voor Globulin component Macrophage Activating Factor, was toevallig het belangrijkste aandachtspunt van onderzoek dat werd verricht door Dr. Jeff Bradstreet, M.D., een arts in Florida die afgelopen juni dood in een rivier dreef. Zijn plotselinge dood werd onmiddellijk bestempeld als zelfmoord, zelfs ondanks de schotwond in de borst die wees op moord.
De ‘zelfmoord’ van Dr. Bradstreet was er maar een van ongeveer zeven andere die allemaal rond dezelfde tijd plaatsvonden, en allemaal binnen de holistische geneeskunde gemeenschap. Dr Bradstreet en zijn andere nu-dode collega’s waren allemaal betrokken geweest bij onderzoek dat zich richtte op het potentieel van GcMAF, als zowel behandeling van als geneesmiddel voor kanker, en dan nog wel één zonder dodelijke bijwerkingen zoals bij de conventionele kankerbehandelingen.
GcMAF geneest kanker natuurlijk niet echt — het levert slechts de munitie die het lichaam’s eigen immuunsysteem nodig heeft om op een natuurlijke manier de kanker te verdelgen en ervan te genezen. En dit betekent een bedreiging voor de farmaceutische industrie, die exorbitante winsten van jaarlijks miljarden dollars maakt, door te leuren met kwakzalverij als chemotherapie en bestraling, waarvan bewezen is dat ze, allebei, nog meer kanker veroorzaken.

“GcMAF en/of orale Colostrum MAF macrofaag activatie therapie wordt geïndiceerd bij de behandeling van welke ziekte ook waar sprake is van immuun dysfunctie of waar het immuunsysteem is aangetast,” legt de website van een Japanse kliniek uit, die een orale vorm van GcMAF verkoopt.

Bron: complete-health-and-happiness.com


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig.

Thich Nhat HanhBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.