19-11-16 | David Icke's World Wide Wake Up in de Rai Amsterdam

David Icke Tour

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9763
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:David Icke

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, (Verborgen) nieuws, Buitenaards

Een nieuwe lezing door de wereldberoemde David Icke met geheel nieuwe informatie. Op zijn eigen gedreven en fenomenale manier neemt David ons weer mee door de wereld achter alles.

  • Datum: zaterdag 19 november
  • Tijd: van 10.00 tot 22.00 uur
  • Locatie: Rai Amsterdam
  • Entree: voorverkoop € 69,50, aan de zaal € 75

David Vaughan Icke (Leicester, 29 april 1952) is een Brits schrijver en activist. Hij is voormalige professioneel voetballer, sport verslaggever bij de BBC, en nationaal woordvoerder van de British Green Party. Sinds 1990 is hij wat hij noemt "fulltime onderzoeker naar wat en wie de wereld werkelijk beheersen".
De Green Party nam in 1991 afstand van hem in de politiek, toen hij zichzelf de zoon van god noemde. (Icke beschouwt ieder mens als een 'kind van God'.) 
Later ging hij beweren, dat de wereld in werkelijkheid geregeerd werd door Illuminati, een soort elite aan de macht. Hij bracht hen in verband met zo ongeveer elke tot dan toe bekende complottheorie.
Vervolgens publiceerde David Icke in 1999 het boek The Biggest Secret, waarin hij beweerde dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de zogenaamde Reptilians, een bepaald ras van buitenaardse wezens. Als voorbeelden van afstammelingen van deze aliens werden o.a. door hem genoemd: George W. Bush,George H.W. Bush, Elizabeth II, Kris Kristofferson, Beatrix der Nederlanden, Bill Clinton, Hillary Clinton, Vlad Djunkzer, Dick Cheney, Henry Kissinger, Frank Sinatra, Winston Churchill, Al Gore en Tony Blair.

In zijn boek Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster tracht hij aan te tonen dat de 9-11 aanslag het werk is van binnenuit de Amerikaanse regering en overheidsinstanties, een zogenaamde "inside job". Deze theorieën zijn ook onderzocht door onder andere de Amerikaanse professoren Griffin en Jones. Jones draagt argumenten aan die zouden moeten aantonen dat de Twin towers en het WTC7-gebouw door explosieven (thermiet) tot instorting zouden zijn gebracht. David Icke wordt door critici beschuldigd van antisemitisme omdat hij de antisemitische Protocollen van de Wijzen van Zion in verband bracht met zijn complottheorieën. Zelf dicht hij Joden geen bijzondere plaats toe in zijn wereldcomplot.

So happy that David is coming back to Amsterdam with new information and a presentation as only he can give.

Updates: Facebook event

www.davidicke.com


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er zijn 4 belangrijke vragen in ons leven. Wat is heilig? Waar is de geest van gemaakt? Wat is de moeite waard om voor te leven en wat is de moeite waard om voor te sterven? Het antwoord op elke vraag is hetzelfde. Liefde

Johnny Depp, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.