Revitaliseer je gezondheid - de kankerbestrijdende eigenschappen van baksoda en citroen

lemon-1269979_960_720

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16017
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Natural News

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Voeding, Voeding als medicijn

(NaturalNews | Vertaling voor Earth Matters door Fen Hoffstädt) Van nature vormen baksoda en citroen een krachtige combinatie in de voedingswetenschap, die werkt tegen chronische ziekte, ontsteking en kanker.

Eenmaal in het lichaam, beginnen deze twee therapeutische voedingsmiddelen te helpen een basischere omgeving te creëren, daarbij de cellulaire voorwaarden scheppend voor de assimilatie van voedingsstoffen, alsmede ruimte voor een grotere productie van ATP-energie in de mitochondriën van cellen. Baksoda en citroen zijn onderdeel van een wetenschapsgebied dat veel te lang een schaduwbestaan heeft geleid. Dit wetenschapsgebied heeft alles te maken met het maximaliseren van het basische milieu, om schimmel te bestrijden en de wortels van kanker te vernietigen.

Focus op de wetenschap van basen-vormende voeding is cruciaal om kanker te voorkomen
Zijn we, terwijl pink ribbons en campagnes om het bewustzijn voor kanker te vergroten ons bijeenbrengen, alleen onze kankers voeding aan het geven, en onze chronische ziektes aan het overladen met aandacht en sympathie, zonder enige praktische aanpak tot genezing? Goede bedoelingen zijn één ding, maar als het erop aan komt om ons lichaam te genezen van ernstige kankerbevorderende omstandigheden, dan moet er veel meer worden gedaan dan alleen te koop lopen met onze problemen en onszelf overspoelen met bestraling en chemische middelen. Deze medische benaderingen pakken nooit daadwerkelijk het milieu in het lichaam aan dat kanker een voedingsbodem verschaft, doet terugkeren en überhaupt metastasen doet vormen. Giftige interventies verzwakken het lichaam en verlagen de algemene weerstand. Daarom is het zo cruciaal om het basen-vormende potentieel van genezende voedingsmiddelen zoals citroenen en baksoda te bestuderen.

Er wordt meer geld besteed aan methodes om kanker op te sporen dan ooit tevoren, maar deze brengen ons alleen vals-positieven en dringen ons naar deze agressieve chemische behandelingen. Het lijkt bijna alsof de Amerikaanse Kanker Vereniging vastbesloten is om deze mislukte wetenschap van vergif voort te zetten, en kankerbehandelingen aan te jagen die nooit de werkelijke oorzaak van kanker uitroeien.

Waar is de studie van de voedingswetenschap beland in onze zoektocht naar een gezonder, kankervrijer leven? Waarom hebben we het niet over de Ph van kankercellen, en de redenen waarom kankercellen niet kunnen overleven in een uiterst basisch milieu?

Er is niet langer behoefte aan materiaal om routinematig kanker op te sporen en te diagnosticeren, zodra men de wetenschap begrijpt van het voedsel dat dagelijks het lichaam in gaat. Hoe meer we het belang van de consumptie van basen-vormende voeding beginnen te begrijpen, des te beter kunnen we actief kanker en chronische ziekte uit ons leven houden.

Baksoda creëert een basischer milieu in ons lichaam
Baksoda is veelbelovend gebleken om het milieu rond kankercellen in muizen basisch te maken. Moedige onderzoekers hebben in de loop der jaren de werkwijze van bepaalde natuurlijke substanties ontdekt, die kankercellen binnen kunnen komen om basen-vormende voedingsstoffen de cellen in te leiden. DMSO (dimethyl sulfoxide) en selenium hebben bewezen sterk te zijn op dit gebied. DMSO is een uiterst absorberend middel, dat basen-vormende mineralen kan opnemen in alle gebieden van het lichaam, inclusief de hersenen, de organen en het beenmerg. Germanium, rubidium en selenium worden gemakkelijk door kankercellen geabsorbeerd via de route van potassium — een mogelijke weg om de kanker te vernietigen van binnen naar buiten.

De kracht van citroenen met betrekking tot cellulaire ontgiftiging, anti-oxidatie en kankerpreventie

De liminoïden in citroenen vertonen sterke anti-oxiderende eigenschappen, waardoor ze oxidatie-schade aan cellen voorkomen. Daarbij bezitten citroenen sterke anti-schimmel eigenschappen. Doordat ze oxidatie-schade en de groei van schimmels voorkomen, zijn citroenen een substantieel wapen ter voorkoming van de voorwaarde die leidt tot kanker in het lichaam. Citroenen stimuleren ook een ander belangrijk facet van het immuunsysteem: het lymfesysteem. Door de stroom van lymfevloeistoffen te stimuleren, helpen citroenen het lichaam kanker-veroorzakende chemicaliën, pesticiden en zware metalen uit het lichaam te verwijderen.

Door citroenen te combineren met baksoda, verschaft men zich levenslang echte gezondheidsverzekering, omdat men het lichaam ondersteunt bij de reiniging, terwijl men tegelijk onderliggende problemen van cellulaire verzuring corrigeert. Dit duo uit de voedingswetenschap, gecombineerd met een levensstijl met veel ander basen-vormend en natuurlijk ontgiftend voedsel, weerhoudt beslist kanker ervan om grip te krijgen op lichaam en geest.

Dagelijks een kop schoon water, gemengd met het sap van een versgeperste citroen en een halve theelepel baksoda, is een geweldige manier om de vrees voor kanker buiten de deur te houden! Op zijn minst is het een goede plek om te beginnen met het versterken van de kwaliteit van het interne Ph-milieu, en voorwaarden te scheppen die het kanker onmogelijk maken om te overleven.

Bron: NaturalNews.com | L.J. Devon | Vertaling: Fen Hoffstädt


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Alle ideologieën zijn idioot, of ze nu religieus zijn of politiek, want het is het conceptuele denken, het conceptuele woord, waardoor de mensheid zo verdeeld is geraakt. Je geloof in God is niet meer dan een ontsnapping aan je eentonige, stompzinnige en wrede leven.

Jiddu Krishnamurti, Indiaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.