Voorverkoop audio bekrachtigingen uit de Crowd Powers

CD met bekrachtigingen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:990
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Crowd Power, Earth Matters TV, Spiritualiteit | Wetenschap, Meditatie, Media en agenda

(Earth Matters) Na de DVD's met Bekrachtigingen van Martijn van Staveren kregen we veel vragen van mensen die het graag als audiobestand willen hebben om ook elders dan voor de tv of de computer te kunnen luisteren, in de natuur bijvoorbeeld. Dat is eindelijk gelukt en we zijn blij ze nu in de voorverkoop aan te kunnen bieden. 

Deze 20 bekrachtigingen (van beide DVD's) zijn bewuste afstemmingen die je meenemen naar de oorsprong van het menselijk potentieel en je met de krachten daarvan laten werken.

Neem een kort, bewust moment voor jezelf, verbind je met je hart, je lichaam en het Gouden Kwantumveld van bewustzijn. Laat je oorspronkelijke, Galactische Zelf tot leven komen en draag zo bij aan de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustzijn!

Normale prijs: € 12,50

Voorverkoop: € 10,00 (t/m 1 oktober 2017)

Voorbeeld van één van de bekrachtigingen (activeren master cell):

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"De weinigen die het systeem zullen begrijpen, zullen zo geïnteresseerd zijn in haar winsten of zo afhankelijk zijn van haar gunsten, dat er geen oppositie in deze klasse zal zijn, terwijl anderzijds de grote massa aan mensen, geestelijk onbekwaam om de enorme voordelen te begrijpen… de last (het systeem) zonder klachten zal dragen, en wellicht niet door zal hebben dat het systeem vijandig is aan hun grootste belangen."

Rothschild Brothers Londen, communiqué to associates in New York, June 25, 1863Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.